Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 639

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

metalcil

Alıntı yapılan: SeyitE - 01 Mart 2012, 14:52:36
geçmiş olsun abi bende kar yağdığında freni patlatım aynı anda 4 kazayı birden atlatım :)

Geçen kaza yaptığında baya üzülmüştüm, aman dikkat et sende. Babamın kartal tofaş ayağını yere sürtsen durur zaten  ;D ;D

MeTHea35

golf'e uzun bir aradan sonra masraf yaptıım :D sisler zenon plaka lambalarını beyazllattık kayışlar sıkıldı yag su vs kontrol frenler yapıldı el freni ayarlandı yeni karlık takıldı FK Germany orj Krom egzoz umuz takıldı :D

white quattro

patlayan xenon yeniiyle değiştirildi 6000k  :tavkiss:
quattro

Atay

Food's life! Learn it.

white quattro

quattro

SeyitE

üstünde karı pisliği temizledim ortalama yarım saat rolantide çalıştırdıktan sonra kış uykusuna yatırdım tekrar :)

confidence

bugün yeni aldığım fk marka 5mm spor yaylarımı taktırdım aracıma bir kez daha aşık oldum :)
CONFİDENCE
[/b]

kemal_koker

Alıntı yapılan: confidence - 02 Mart 2012, 14:25:12
bugün yeni aldığım fk marka 5mm spor yaylarımı taktırdım aracıma bir kez daha aşık oldum :)

Hayırlı olsun :)  isteriz isteriz foto. görmek isteriz  :sevgi:

hrntncy

Alıntı yapılan: confidence - 02 Mart 2012, 14:25:12

memnunmusun ozan abiii valla bende yay almayı düşünüyorum biliyorsun fazla kasis filan yok yinede sorun oldumu ? tansudan mı aldın birde abi yayları ?
Her Honda 'GTI' tarafından avlanmaya muhtaçtır I LOVE MY POLO

VosWoscu06

Abi şu yay konusunda bende bilgi istiyorum kafam çok karıştı.. :-\ Bende çalıştırdım sonra biraz turlayıp tekrar yatışşş... :sevgi:

SeyitE

yerlerde kar 16*9 jant 205/45/16 sürat lastiği durmadan patiçekmek yan yan kar üzerinde gitmeye çalışmak ve gençlerimizin alkışları :D

metalteo

Alıntı yapılan: SeyitE - 03 Mart 2012, 15:20:35
yerlerde kar 16*9 jant 205/45/16 sürat lastiği durmadan patiçekmek yan yan kar üzerinde gitmeye çalışmak ve gençlerimizin alkışları :D

:tamamdir :tamamdir :tamamdir

Yağ seviyesine bakmak için yağ çubuğunu bi çekdim yuvasıyla birlikde geldi geri takarken biraz fazla güç uygulamışım çat diye kırıldı  :D :D :D

Yenisini takdım eskisinden sağlam oldu  :tamamdir

AG0463

güneş cıktıgı gibi yıkattım. meg's nxt cila attım. yağ-su kontrolu yaptım foto cektim durmak yok yola devam =)
GTD

vp703

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 01 Mart 2012, 18:27:54
golf'e uzun bir aradan sonra masraf yaptıım :D sisler zenon plaka lambalarını beyazllattık kayışlar sıkıldı yag su vs kontrol frenler yapıldı el freni ayarlandı yeni karlık takıldı FK Germany orj Krom egzoz umuz takıldı :D
hocam bu plaka ısıklarını nasıl beyazlattın bize bi bilgi ver birde foto yapıver sana zahmet :)
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun