Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

metalcil

Yapma ya. Gerçekten apaçilikte son noktamı olmuşum? Bak doru söyle hemen sökerim yerinden..

rsb

eyüp sisleri sarı yapsan eyvallah :) bune ya :) iyiki mavi transparan geçmiş elinize  nereye yapıştırcagınızı bilememişsiniz :) dün gece selimle benim farlara  gri çektik  smoke havası oldu tatlı oldu  :tamamdir tavsiyemdir ..

metalcil

Hacı napalım almadık güzel bir mk3 şimdi böyle bulduğumuzu yapıştırıyoruz. Olduk mu şimdi apaçi.. Ah ulan akılsız başım işte napalım..
Bu arada Selime transparan kırmızı ve gri vermişsin gördüm. Selim yapsın bakalım bizde ayak uydururuz herhalde..

rsb

çok fena olcak arka stoplar .. farlarada benim gibi gri çeksin oda fena olcak .. kendi gözlerinle gördün zaten :)

ALPER.

bence de kötü olmuş

kaş hadi bir nebze kabul edilebilir de, sislere sarı folyo çeksen daha iyi olur

+ olarak tavsiyem seat logosunu mat siyaha kaplat hoş oluyor ;)

plaka yazıların iyi kondisyonda olsa plakalığı da iptal et diyeceğim ama yapıştıracaksan güzel bir plaka olmalı

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

white quattro

depokonusuna geç cevap verdim 62 litre alıyor hayvanattt  :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz: :t :t
quattro

gültekin77

Bugün yeni plakamızı taktık. :)

11 DH 877  :sevgi:
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

cgty.ank

Hatalıysam Aramızda kalsın stkr yapıştırdık arka cama :)

GolfMk1Cabrio

Bugün MK1'imle Eskişehir turu attık üzerinde teneke jant olması ve kirli vaziyette olmasına rağmen bayağı ilgi gördük yine kısmetse yaza pırıl pırıl şekilde üstü açık vaziyettee bi turlarız  :saygılar
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

cgty.ank

kardeşim kütahyaya ugrasaydın 70 km ya görüşmüş olurduk

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: cgty.ank - 07 Ocak 2012, 21:56:24
kardeşim kütahyaya ugrasaydın 70 km ya görüşmüş olurduk
Kısmetse bi dahakine yanımda arkadaşlarım vardı borcum olsun  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???