Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: htmetin - 30 Aralık 2011, 21:48:59
Yok göbi estağfurullah, delisin demedim, duygusalsın dedim ;)  Parçadan bütüne gidecek olursak bütün mk1'ciler duygusal insanlardır diyebilirmiyiz? örnek Emrah EVRANLI  :)
Ben deliyim abi yalan yok MK1'ciler en duygusal VW'cilerdir  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

arda_86xxx

gözümsün eyvallah :):):)  tek ben değil tüm mk1 ciler öyle biri bişi yapacak aman bişi olmasın der durur. Gece 3,5 da bastım gittim sanayinin önünüe arabayı bıraktım eve geldim sabahta 07,30 da gttim arabayı sanayiye soktum ustanın kapısına bıraktım baskı balatası bitmişti hemen yaptırdım :) bozuk durmasına gönlüm razı olmadı balatananın ve diğeryapılan yerlerin arasına 450 lira sıkısmıs ama olsun yazın bunların karşılığı çok verecek :):):)  ı love you mk 1  ı love you ( cabriolet )  :D :D :D
Alıntı yapılan: htmetin - 30 Aralık 2011, 21:48:59
Yok göbi estağfurullah, delisin demedim, duygusalsın dedim ;)  Parçadan bütüne gidecek olursak bütün mk1'ciler duygusal insanlardır diyebilirmiyiz? örnek Emrah EVRANLI  :)

htmetin

Yazdan yaza hayaller.. forever cabri
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

o.bilge

yıkadım. 250 km falan yol yaptım. iki günde 100 lira gitti benzine :(

DenQ

Turuncu park ampülleri takdım  şık durdu.  :)

GolfMk1Cabrio

Snow mode ON: Tekrar çift fara geçiş yaptım kışın daha rahat olur diye sarı sarı ıyyy  :p Bide BBS'leri söktüm sac jant koydum bide ufaktan yakadım kızı tam bir at hırsızı oldu  ;D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 31 Aralık 2011, 12:41:12
gözümsün eyvallah :):):)  tek ben değil tüm mk1 ciler öyle biri bişi yapacak aman bişi olmasın der durur. Gece 3,5 da bastım gittim sanayinin önünüe arabayı bıraktım eve geldim sabahta 07,30 da gttim arabayı sanayiye soktum ustanın kapısına bıraktım baskı balatası bitmişti hemen yaptırdım :) bozuk durmasına gönlüm razı olmadı balatananın ve diğeryapılan yerlerin arasına 450 lira sıkısmıs ama olsun yazın bunların karşılığı çok verecek :):):)  ı love you mk 1  ı love you ( cabriolet )  :D :D :D
Cabrio candır Emrah abi yazı özledim be bu yaz kısmetse Cabriocular olarak bi buluşalım  :sevgi:

ASFALT FARESİ

bugün arabayı cezaevi nizamiyesindeki bariyere çarptım tampon çizildi sadece
YİĞİTSEN USLANDIR BENİ :D

gültekin77

Photon 8000k H4 xenon,pioneer 5 yollu 600 watt oval hoparlör,parklar,iç ve bagaj aydınlatmasına photon 7000k ledli ampul,hella dat dat çift korna takıldı.
Bu senelik bu kadar yenilik yeter,seneye Allah kerim. :)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

servet_volt

bende bugun termostatı degıstırdım kendıne geldı araba :D
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

MeTHea35

mertkoray

salıncak burçları değişti. aks körükleri değişti balatalar frenler elden geçti jantlarımız düzeltildi .rot balans far ayarları arka plakalık aydınlatmaları takıldı el fren ayarı yapıldı
haftaya muayneye hazır bizim kuzu :)

PoloGTI

Vw Polo 6N