Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Ouzoo

Alıntı yapılan: escocem - 07 Ekim 2007, 14:18:57
sabah ışıkta beklerken bi navara sağolsun geri gelip far camımı çatlattı..bende telefonla uğraşıyordum göremedimde geri kaçayım...garaj sağolsun taktım yenisini güzelce sonra yıkadım,gaz ve benzin aldım...anfim elektirik kaçırıyor sanıyordum başka bi anfiyle denedim durum aynıydı teyibimi bozduk dedim başka teyiple denedim durum yine aynı..anlaşıldıki kablolamada problem var sol ön kapıda bi şase buldum düzelttim halen sorun var komple kontrol etmem lazım üseniyorum :-\

geçmiş olsun üstadd..
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

escocem

Firestarter

Bugün otomobilime birşey yapmadım ama şöyle ilginç birşey buldum. Trabzonlu bir arkadaşımız bakın ne yapmış  :)

corrado_g60

escocem

sağol memetcim...az aradıktan sonra bulunmayacak jant değil diye boş yere demiyorum ibocum burdada doğanın altındaydı almaya niyetlendiğimde :)

Firestarter

Alıntı yapılan: escocem - 08 Ekim 2007, 09:39:49
aradıktan sonra bulunmayacak jant değil diye boş yere demiyorum ibocum burdada doğanın altındaydı almaya niyetlendiğimde :)
Arayan bulur desene  ;D

nizam

vaybe yakısmıs araca atsler bizde bulsak keşke cemin dedigi gibi aramak lazım....
cem bu arada geçmiş olsun kardeşim adamı bütünleştirseydin farla geçmiş olsun tekrar
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ramcho®

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: suggestion - 07 Ekim 2007, 23:25:36
hadi canım ciddi olamassın hocam  :D

ehehe tabiki şaka :) okadar polo golf varken bana napsın :D

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: Firestarter - 08 Ekim 2007, 02:39:52
Bugün otomobilime birşey yapmadım ama şöyle ilginç birşey buldum. Trabzonlu bir arkadaşımız bakın ne yapmış  :)

araç vahşi duruyo bea

AhMeTH61

zaten vahşi ve yahşi arabaları hep hemşolarım yapıyo örnek leon boom :D
leonboom.com adresinde vahşi ve yahşi bir araç sizleri bekliyor :D :D :D