Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MeTHea35

logosuz panjuurr aldık jettaya sonunda geldii  :)

aykutsari

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 01 Aralık 2011, 22:21:14
hemde xenon larda   :o

Hemde Tek seferde tek kusuru sisleri çıkarttım beyaz taktırdım
yok efendim neymiş az aydınlatıyomuş  ;)
_ Rakı ile turk kahvesi arasındaki tek fark; turk kahvesinde gelecek konuşulur, rakı da mazi......
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAYALI

aykutsari

_ Rakı ile turk kahvesi arasındaki tek fark; turk kahvesinde gelecek konuşulur, rakı da mazi......
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAYALI

servet_volt

bende cumartesı aldıgım jdm 3000 k lık sarı sıslerımı dun taktım artık park sıs dolasıyorum jdm jdm takılıyorum :) :)
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

cgty.ank

Alıntı yapılan: servet_volt - 05 Aralık 2011, 20:21:59
bende cumartesı aldıgım jdm 3000 k lık sarı sıslerımı dun taktım artık park sıs dolasıyorum jdm jdm takılıyorum :) :)

30.000k mı demek istediniz onda nası bi renk vardır yaa  :sevgi: :sevgi:

ReDDeviL

Alıntı yapılan: servet_volt - 05 Aralık 2011, 20:21:59
jdm bize ters  :D
ADK

MeTHea35

sarı sis eski araçlara yakıştırıyorumda şimdi millet apaçi damgası vuruyor sisli havada 10000k olan zenonlarla 200km gidene Plaket veresim geliyor  :D :D

servet_volt

jdm guzel bısı arkadasım :)) sısler xenon degıl 3000 k altın sarısı seklınde yanıyor. xenonlarına baktım bulamadım nette olsaydı xenonunu alcaktım.  mete dedıgın gıbı ozellıkle su sahınlerdekıler acayıp tav oluyorum gozune gozune gelıyor hadı yenı nesıl araclardakılere xenon takıyolar ama en azından yere baktırıyolar adamın gozune gelmıyor.
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

rsb

abi sislerde sarı en uygunudur ...  sonuçta xenon koyup milletin gözünü alcagına sarı koysunlar isterse jdm takılsınlar :) çünkü benimde yapasım var :)

ReDDeviL

Bugun arkadaşla araçları değiştirdik , 2008 1.4 tsi 140ps golf 5 le tüm gün gazladım bol bol kendime geldim  ;D
ADK

htmetin

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 06 Aralık 2011, 17:29:52
Bugun arkadaşla araçları değiştirdik , 2008 1.4 tsi 140ps golf 5 le tüm gün gazladım bol bol kendime geldim  ;D

ohh yarasınn.. Alış yavaş yavaş bizim projeye:))
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ReDDeviL

Alıntı yapılan: htmetin - 06 Aralık 2011, 17:37:38
ohh yarasınn.. Alış yavaş yavaş bizim projeye:))
Alıştırma turları bunlar Hasan abi  :D
ADK

cnr_mk1

Arka fren merkezlerii hafif hidrolik kacırıyordu bugun tamir takımını değiştirdim. toplamda 4 conta değişti  :) havası alındı vs vs

gültekin77

Sattım. :-[
Ama gözüm arkada kalmayacak,iyi bir arkadaşa gitti emin ellerde.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.