Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

rsb

barış arkadaşımızdan aldığım eibach sportline yaylarımı taktım sonunda :D

ReDDeviL

Alıntı yapılan: rsb - 15 Kasım 2011, 18:43:21
barış arkadaşımızdan aldığım eibach sportline yaylarımı taktım sonunda :D
Montaja ne kadar verdin reha at bana özelden
ADK

aykuttuncer

ındırmek zorundalar yetıstıgınız takdırde dıye bı yazı okumustum ve artık cekmek yok yaya gecıdını otobus duraklarına gırıs cıkıslara park edılmedıgı takdırde

cnr_mk1

Alıntı yapılan: lostys - 15 Kasım 2011, 18:41:17
artık kafalarına göre çekiciye araba yüklemek yasak hacı, bunu söyleseydin, alcaktın yaka numarasını plakasını, çek telefonunla resmini, dogru savcılıga gidip suc duyurusunda bulun.

ilker abi ceza kagıdında polisin sicil numarası var zaten.ama uğraşmaya değmez cekseydiler belki uğrasırdım ama zaten yakaladık indirttik aracı ceza zaten yicektim yaya kaldırımına cekmiştim hata bendede var yani. bide hemşeri cıkınca cezayıda yazdıgına pişman oldu memur  :) yarım dakikayla cezayı yedik ama  :)

cnr_mk1

Alıntı yapılan: aykuttuncer - 15 Kasım 2011, 21:01:39
ındırmek zorundalar yetıstıgınız takdırde dıye bı yazı okumustum ve artık cekmek yok yaya gecıdını otobus duraklarına gırıs cıkıslara park edılmedıgı takdırde

abi benm 4 lastiğimde yaya kaldırımındaydı  :) yayalar yoldan yürüyünce kızardım ama olcak ya bende gittim kaldırıma cektim.yayalar haklıymıs yolda yürümekte  ;D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 16 Kasım 2011, 01:12:58
abi benm 4 lastiğimde yaya kaldırımındaydı  :) yayalar yoldan yürüyünce kızardım ama olcak ya bende gittim kaldırıma cektim.yayalar haklıymıs yolda yürümekte  ;D
Ehhh be oğlum neyse senin canın sağolsun Velet'i kurdardın ya gerisini boş et gidicekse 50 gitsin iyi yırtmışsın bak bizim arabanın içindeydikte noldu yüksek seste musıc çevreyi rahatsızlıktan 66+eminyet kemeri 66 =132 =99 TL ödedik :D Utanmadan bide orj. susturucuya laf söyledi çok bağırıyo bağlarım dedi terbiyesiz  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

cgty.ank

kışlıkları takma vakti geldii 15 kara jantlarımı taktım :))

MeTHea35

Jetta'cığıma Logosuz panjurunu aldım  :)

90khan

kar lastiklerimi taktım niğdede iki gündür kar yağıyor tutmuyor ama ben genede dona karşı taktım lastiklerimi :tamamdir

nizam

bozulan kalorifer düğmesini yaptık 0.5 mm bir parça yüzünden araba morg gibiydi yaptırdık kurtuldum ustayla beraber konsolu sökmek zorunda kaldık şükür mis gibi oldu :) ucuza hallettik
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

hrntncy

vwtr stickeri yaptırık arka cama yapıştırdım :) park sensörüme kamera yerlestirdim :)
Her Honda 'GTI' tarafından avlanmaya muhtaçtır I LOVE MY POLO

barthez

Alıntı yapılan: nizam - 17 Kasım 2011, 23:29:12
bozulan kalorifer düğmesini yaptık 0.5 mm bir parça yüzünden araba morg gibiydi yaptırdık kurtuldum ustayla beraber konsolu sökmek zorunda kaldık şükür mis gibi oldu :) ucuza hallettik
hadi hayırlısı hafriyat ve inşaat çalışmaları başlamış :)
golf 4 1,8 Highline

arda_86xxx

aliminyum olan su borusunu değiştirdim, antifiriz koydum ,sert olan debriajımı yumuşattım ve tentemi kontrol ettirdim. 30 tl gaz 20 tl benzin aldım. :):):):)   :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: