Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

htmetin

Alıntı yapılan: metalcil - 11 Kasım 2011, 23:06:49
Aracı alalı 1 aydan biraz fazla oldu, ilk defa mazot ışığım yandı. Aracı aldım alalı 55 lt mazotla 900 km civarı yol yaptım (İstanbul şehir içi). Daha ışık yeni yandı. Demekki cimri ötesi bir aracım var   :tamamdir
oha arkaşdaşım maşallah:)) Buluşmaya gelseydin akşamına biterdi:)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

metalcil

Çalışmasaydım kesin gelecektim zaten, malesef bayram mesaisi yaptık :( Bir sonrakine artık kısmetse..

htmetin

Benmi çalışıym eyüp? Bu saatten sonra:)
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

metalcil

Hahahaa. Şu anda bile çalışıyorum valla.. Arabanın borcu yatarak ödenmiyor :) Hem daha modifiyeye gireceğiz. Para lazım..

htmetin

Alıntı yapılan: metalcil - 12 Kasım 2011, 11:23:28
Hahahaa. Şu anda bile çalışıyorum valla.. Arabanın borcu yatarak ödenmiyor :) Hem daha modifiyeye gireceğiz. Para lazım..

Borç yiğidin kamçısıdır.. Çalış; çalışmaktan korkma, çalışmaktan kim ölmüşş.

Ammaaann boşver yaa bu dünyaya bir dahmı gelcen bin arabana gezzz mazot bitene kadar.

htmetin

Yaa arkadaşlar; dün gece rüyamda arabamın triger kayışı kopmuştu, birden terler içinde uyandım. Hala rüyanın etkisindeyim :(  Allah'ım sen koru yarabbi.

o.bilge

Alıntı yapılan: htmetin - 12 Kasım 2011, 11:44:19
Yaa arkadaşlar; dün gece rüyamda arabamın triger kayışı kopmuştu, birden terler içinde uyandım. Hala rüyanın etkisindeyim :(  Allah'ım sen koru yarabbi.
bana da onun gibi birşey oldu. arabayı parkediyorum el freni aşağıda kayıp bir yere gümbürdetiyor. derinden sarstı beni

metalcil

Bende arabayı aldığım hafta takla attığımı gördüm. Hayırdır inşallah. (Araba içimize bu kadar işlemişken normal sanırım)

o.bilge

Alıntı yapılan: metalcil - 12 Kasım 2011, 13:54:36
Bende arabayı aldığım hafta takla attığımı gördüm. Hayırdır inşallah. (Araba içimize bu kadar işlemişken normal sanırım)
aynen arabayla yatıp arabayla kalkıyorum. hep aklımda "şöyle biraz para geçse de elime şunları şunları yaptırıcam" var

ReDDeviL

ADK

o.bilge

vw6n

Distribütör kapağı ,tevzi makarası,su bidonu,kapı pimleri,led iç aydınlatma ampülleri,beyaz sis ampülleri,abt kare plakalık,kare app plaka,müzik tesisatı,100tl benzin,uzun zamandır bişey yapmıyordum arabaya doping oldu :sevgi:

ReDDeviL

ADK

GolfMk1Cabrio

Kalorifer peteğimi değiştirdim konsolu falan indirmekle uğraştım bütün gün öldüm yorgunluktan ama değdi artık hararet ortaya gelmeden bile sıcacık üflüyo  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???