Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gültekin77

Bindim ve sürdüm aşşağı yukarı.
Herkesin yaptığı gibi. :)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

MeTHea35

yıkattım yarın yine aynı olacağını bile bile  :)

cengizhan_mk3

Gti Spolerini montajladıktan Sonra , Yan marşpiyer Olayınıda çözdük. Yıkanmayı bekliyor aşağıda ama uğraşamayacam Antalyada zor nefes alıyorum   :o

cengizhan_mk3

Alt yıkama yağlama , motor yıkama, gazlama , motor, iç dış yıkama acenta çıkışı gibi 40 landı arabam plastikler yanıyorrr  ;) arabam tam bir gti oldu artık  ;) on numara bir görüntü  :tamamdir

5ani5 mk2

benzin filitresini degiştirdim:) flitrenin içinden çıkan benzin içimi kararttıı kimblir kaç senidir el degmemiştii:( neyseki şimdii kendisine geldi:)
Exclusive Garage

gültekin77

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 12 Temmuz 2011, 21:45:15
Alt yıkama yağlama , motor yıkama, gazlama , motor, iç dış yıkama acenta çıkışı gibi 40 landı arabam plastikler yanıyorrr  ;) arabam tam bir gti oldu artık  ;) on numara bir görüntü  :tamamdir

O zaman kocaman bir  MAŞAALLAH.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

cengizhan_mk3

PoloGTI

Subwoofer Kutusunla oynadık biraz. Daha ufalttık. Hiç olmassa bagaja birşeyler konuluyor artık >:D
Subwoofer köprüleyerek giriyorduk Kutuya fazladan port acıp. Köprülemeden giricez. Bakalım  ^-^
Araba günde 6 km yol yapmaya başladı akü kendine geldi  ;D :D Haftasonuda bir ankara yapıcaz bakalım  :tavazn: :halazn: :halazn:
Vw Polo 6N

MeTHea35

lancelot

Yağına suyuna bakıldı. Üstü tozlanmış kırlenmiş, güzelce temizlendi. Garajda istirahat a çekildi  :)

ALPER.

ne hanzolar var arkadaş

adam benim sokağa dönmemi bile bekleyemiyor sağımdan aynı sokağa dalıyor,tabiki önüme kırarak, arkasından uzun yakarak takip edeceğim diye 3 tane sağlam çukura düştüm

herkes arabasına iyi şeyler yapar, ben heralde bugün ön takımı dağıttım

nihilist_deniz

Ankarada işim vardı bir günlük otobüsten iner inmez ilk işim arabanın içine binip hasret giderdim. Tabi sonrada yollarda dolaştık.  :sevgi:
Golf: O bir tutku

SeyitE

Ben onun sadece deposunu fulledim oda beni Antalya ya goturcek.

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: SeyitE - 14 Temmuz 2011, 18:33:38
Ben onun sadece deposunu fulledim oda beni Antalya ya goturcek.
Karşılıklı antlaşma , peki Antalyada bizim yanımıza getirecekmi ? Seni getirmesede olur gerçi  :D