Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

90khan

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 15 Haziran 2011, 20:27:29
Bu gün işyerine gittim okuldan vakit bulup bi tane jant vardı çıkarken aldım siyah spreyi boyadım hoşuma gitti yarın dördünüde boyuyacağım ama boyada atma olurmu o kafamda soru işaretri ???

su zımparasıyla  jantları zımparalayıp sonra üstüne astar boya atar ve üstüne boyarsanız atma ihtimali düşer sprey astarlar var rahatca uygulayabilirsiniz sprey boya gibi

MeTHea35

aldığım ısıtmalı koltukların montajını yaptık 10 numero oldu artık passat koltuklu jetta mk2'miz var  ;) bel ayarı alt sünger ayarı vs çok güzel oldu  yav :D :D :D

alper19

ReDDeviL

Hadi bakalim forum canlanmis devam  :D :tamamdir
ADK

alpers3

Alıntı yapılan: alper19 - 15 Haziran 2011, 23:06:03
ufak bi ses sistemimiz oldu sonunda :D
hayırlı olsun hacıkadın efsanesı:D

brkdmr38

Of Of Bügün neler yapılmadıki.....

bi marş motoru için gittik arka helezon yaylar ön bilyalar vede unuttuğum bir çok şey değişti lastikler başka bahara kaldı sanayide olunca sprey boyalarıda aldım boyuyacaktım araba bu gün kaldı yarın inşallah....

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

rsb

teyp amfi montajım yapıldı ... şuan için öncelikli olanlardan xenon la tavan kaplaması kaldı ...   :tamamdir

DenQ

GolfMk1Cabrio

Bugün bayağı gezdik kızımla çok güzel ve uzun yollar denk geldi yapıştırdım bayağı lastikler bırak beni dedi adeta >:D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

atego

İç kapı kollarının boyası atmıştı tekrar boyandı. Distrubitör kapağı ve triger kapağı boyandı. Boğaz kelebeği temizlendi, yarın jant lastik geliyor inşallah :)

cengizhan_mk3

orjinal marşpiyelin fiberini döktürdük bugün alıştırmalar yapılacak gti spoileride almanyadan bir gelse diye bekliyoruz.. ne kargoyuş be  :bekleriz:

atego

Yeni jant-lastiğimize kavuştuk  :sevgi: Yaylarımızı taktık. Abant öncesi ıvır zıvırlar tamamlanıyor :) Düzgün fotolar yarın, anca telefon ile çekebildim şimdilik.

[IMG]http://i51.tinypic.com/122f5ag.jpg[/img]

[IMG]http://i56.tinypic.com/2n19or5.jpg[/img]

suskun

H.G WORKS