Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 24

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

El atmışken stoplarıda üstü siyah altı kırmızı GTI stop taktır :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

spy

bugün tavan dösemesini söktüm.. tavansız geziorum  :-\

corrado

Alıntı yapılan: spy - 12 Haziran 2006, 22:32:24
bugün tavan dösemesini söktüm.. tavansız geziorum  :-\
yenilemek içinmi yoksa başka bi proje problem ?
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

GolfGti16VMk1

Arabayı pazar akşamına kadar uğraşarak 2 günde frenler süspansiyon sistemlerini ayarladık. Kamber Kasterler tüm düzen elden geçti bi şeyler çıktı işte ortaya. Pek Avrupaya yetişemedik şuan ama hiç durmaksızın çalıştık 2 arkadaşımla olayı tamamladık. Şuan ön takım Golf3 Frenler Golf4 GTi 288 MM disk ve kaliper . Travers kafa gergisi. Arkalar Polo 6N fren disk tertibatı oldu. Süspansiyonları belki 4 kere söktük taktık çünkü ayar gerçekten zor iş heleki arabanız ufak ve hafifse. Şuan arkaları en yumuşağa aldım önler ortada ama o bile çok iyi tam sertte kimse kullanamaz golf1 TR de :D . yaylarıda güzelce oturttum BONRATH ların üzerine. Fotoları daha sonra ekliycem . Çalışmalara ve planlara devam tabiii :D

Volkswagen Motorsport

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

spy

Alıntı yapılan: corrado - 13 Haziran 2006, 18:05:18
yenilemek içinmi yoksa başka bi proje problem ?
sunroof'un kenarlarından ata ata, tavanın ortası bombeli durmaya başlamıştı.. kuzende yapıştıracam derken döşemeyi tutan tırnaklı vidalardan birini kırmış.. diğerini de ben kırdım, sonra sinirlendim soktum hepsini  :-\ şimdi mecbur yenilenecek.. hazır işe başlamışken koltuk döşemelerini de aynı yapalım dedik  ::) tavana logo falan düşünüyorum ama bakalım noolacak..

TuningLINE

Alıntı yapılan: nofear - 13 Haziran 2006, 21:45:20
Arabayı pazar akşamına kadar uğraşarak 2 günde frenler süspansiyon sistemlerini ayarladık. Kamber Kasterler tüm düzen elden geçti bi şeyler çıktı işte ortaya. Pek Avrupaya yetişemedik şuan ama hiç durmaksızın çalıştık 2 arkadaşımla olayı tamamladık. Şuan ön takım Golf3 Frenler Golf4 GTi 288 MM disk ve kaliper . Travers kafa gergisi. Arkalar Polo 6N fren disk tertibatı oldu. Süspansiyonları belki 4 kere söktük taktık çünkü ayar gerçekten zor iş heleki arabanız ufak ve hafifse. Şuan arkaları en yumuşağa aldım önler ortada ama o bile çok iyi tam sertte kimse kullanamaz golf1 TR de :D . yaylarıda güzelce oturttum BONRATH ların üzerine. Fotoları daha sonra ekliycem . Çalışmalara ve planlara devam tabiii :D

vay vayy iyi uğraşmışsınız kolay gelsin ne diyelim ;)
peki bişi sorcam bu dediklerini senin bir ara satılık olan siyah mk1 e mi yaptınız
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

corrado

Alıntı yapılan: spy - 13 Haziran 2006, 22:41:46
sunroof'un kenarlarından ata ata, tavanın ortası bombeli durmaya başlamıştı.. kuzende yapıştıracam derken döşemeyi tutan tırnaklı vidalardan birini kırmış.. diğerini de ben kırdım, sonra sinirlendim soktum hepsini  :-\ şimdi mecbur yenilenecek.. hazır işe başlamışken koltuk döşemelerini de aynı yapalım dedik  ::) tavana logo falan düşünüyorum ama bakalım noolacak..

bende geçen sene yaptırdıydım.bi kaç parçadan oluşuyor tavan. döşemeci baya bi uğraştıydı.
kolay gelsin

corrado

Alıntı yapılan: nofear - 13 Haziran 2006, 21:45:20

maşallah selçuk.baya uğraştınız ama güzel oldu herhalde.
fotoları bekliyoz

spy

Alıntı yapılan: corrado - 14 Haziran 2006, 19:49:08
bende geçen sene yaptırdıydım.bi kaç parçadan oluşuyor tavan. döşemeci baya bi uğraştıydı.
kolay gelsin

teşekkür ederim, saol ;)

GolfGti16VMk1

Alıntı yapılan: corrado - 14 Haziran 2006, 19:52:55
maşallah selçuk.baya uğraştınız ama güzel oldu herhalde.
fotoları bekliyoz

Abi sağolasın çok uğraştırdı arabayı yapmak önemli değil gerçekten bu gibi şeylerde denge olayları çok önemli çünkü taşıyıcılar vs hepsi değiştik . Hallettik sonunda yavaş yavaş diğer şeyleri tamamlıyorum işte.
Volkswagen Motorsport

ARDAcan

valla cok iyi olmus yahu bayildim  :)
kazasiz belasiz insallah, son resim bomba  :D

corrado_g60

her yer mk1 :D
selcuk abı ellerıne saglık valla ozendım sımdı sana :)
bu arada kırmızı golf'le kanatlar aynı ;)