Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Han

15 ine kadar yağmur yağmaz artık ozaman :D hep o şekilde denk geliyor zaten ya :D :tavkiss:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

cnr_mk1

inş yağmaz bende şans yok millet bari faydalansın güzel havalardan  :)

Han

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 02 Mayıs 2011, 01:19:06
inş yağmaz bende şans yok millet bari faydalansın güzel havalardan  :)
;D ;D ;D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

atego

Alıntı yapılan: vw6n - 01 Mayıs 2011, 22:41:04
Sökünce görüntü çok hoşuma gitti yıllardır erteliyordum bu işi ama o kabarcıklar canımı sıktı :-\
Evet 3m çift  taraflı bant kullan geri yapıştırırken piyasadaki markasız bantlar uzun ömürlü olmuyor.

Teşekkürler, markasını bilmiyorum ama kırmızı renkli bir çift taraflı bant almıştım, plakayı yapıştırdım 1 yıl önce. Kaportacı plakayı sökemedi tekrar ondan almayı düşünüyorum. Belki de 3m dir :)

brkdmr38

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 01 Mayıs 2011, 19:45:44
Bügün yıkandık, temizlendik... Yağmur bekliyoruz inşallah yağmaz :(

Beklenen yağmur geldi Caner abi gibi bende ağustosa kadar yıkamam... :)
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

GolfMk1Cabrio

Ne Ağustosu ya siz benim kalbimemi indirceniz  :p En yakın zamanda yağmurların dinmesini diliyorum  :halazn:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

nizam

yıkadım temizledim süpürdüm halıları dösemeleri temizledim motoru temizledim dısını temizledim aksam sırılsıklamdı :) yagmur iyidir inş yagmaz demeyin yazın diliniz dısarıda dolasırsınız :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

maverick

SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: nizam - 02 Mayıs 2011, 09:20:02
yıkadım temizledim süpürdüm halıları dösemeleri temizledim motoru temizledim dısını temizledim aksam sırılsıklamdı :) yagmur iyidir inş yagmaz demeyin yazın diliniz dısarıda dolasırsınız :)
...

nizam

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 02 Mayıs 2011, 16:04:37
Colalar-Gazozlar-Sodalar boşuna mı duruyor abi  ;D

su diyorum gökhan su kendi acından  düşünme arabanın üstünü açtıgın gibi kafaçıda aç biraz, arabana su lazım oldugunda kola mı koyacaksın su kabına  :t
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

maverick

kola gazoz neyden yapılıyor gökhan?

yazı yazmış olmak için yazmak sana yakışmıyor
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

cnr_mk1

valla ben ağustosun 15 ine kadar yıkamam dediysem lafın gelişi dedim  :) nezaman arabayı temizlesem yağmur yağıyor.yazın geldiğine inanmadan havalar 32 derece olmadan yıkamamayı düşünüyorum  :D
+ inş yağmaz dediysem ercihan abinin cevabına karsılık dedim  :D su berekettir   :saskin:

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: nizam - 02 Mayıs 2011, 16:29:32
su diyorum gökhan su kendi acından  düşünme arabanın üstünü açtıgın gibi kafaçıda aç biraz, arabana su lazım oldugunda kola mı koyacaksın su kabına  :t
Valla bu gözle hiç bakmamıştım olaya tüm abilerimden özür diliyorum mesajımı düzeltiyorum  :sevgi:

GolfMk1Cabrio

Bu arada bugün içini bi daha süpürdüm ve lastiklerine silikon çektim tenteyi açtığımda üzerine örttüm beyaz brandasını temizledim  :tamamdir