Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ALPER.

di mi süleyman, hep bahane hep bahane  :t

dj_burak

ben dün aracıma 1 numara film çektirdim ama yazamadım bugün yazıyorum çok güzel durdu valla içime sindi ama çok pis bide yıkatsam tam süper durucak ama şu film hassasları bi geçsin iyice parlattırıcam aracımı filmlerle beraber çok yakışıklı oldu yahu :D

ReDDeviL

ADK

GolfMk1Cabrio

Sağ arka fren merkezinide orjinali ile değiştik fren testine soktuk seviye biraz daha düştü bi kaç gün gezicez balatalar tam alışsın diye haftaya pazartesi tekrar muayene  >:D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Han

arka cam lastiği orjinali ile değişti uydurma kaydırma yok her şey orjinal
yola devam alman arabam heytt :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Cabrio

Şimdi misafirliğe geldik babam ben sürücem diye tutturdu annem kalp krizi geçiriyodu 160-170 geldik babam sürekli özlemişim bu arabayı diye söylenip durdu  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

vw6n

Yeni projeler için ,Siyah folyo,sıcak silikon tabancası,kablo kelepçeleri aldım ama daha eksikler var ::)

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: vw6n - 09 Aralık 2010, 00:55:42
Yeni projeler için ,Siyah folyo,sıcak silikon tabancası,kablo kelepçeleri aldım ama daha eksikler var ::)

proje derken ?
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

vw6n

Senin en son yaptığından Süleyman dirnçler ve led'ler ile ilgili sendende yardım alıcam ;)

ThE_Unforgiven

Han

uzun bir aradan sonra gene 2 de 100 km hıza ulaşabiliyorum  :tavkiss:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

ThE_Unforgiven

Bugün bişey yapmadım ama yarın sbah tamircime gidiyorum eksantrik zincirim contam vs. gelmiş.Bakalım yarın değişecek şıkırtı gidecek inş.Belki iticileride değiştirecez...

onurc

Baskı balata aldım . sınyallerımı aldım. araba astar atılıyor. Maşallah herşey tıkırında. Herkese bol modlu gunler. bazı abılerımızede bol deılkllı nanelı gunler :)) dımı suleyman abı :D
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

Aynen aracı çabuk bitirin deneme sürüşü yapıcam :)