Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

betazom

bugün kumandası bozulan golfümün emniyeti için alarm taktırdım. karizması için se kumandasının sustalısını seçtim.adamlar ne şekilli susta yapmışlar görmeniz lazım arkadaşlar.darısı olmayana artık :)

GolfMk1Cabrio

Far kaşını taktım özlemişim sinirli bakışlarını masum masum kedi gibi bakıyodu  :) Sinyalleri tekrardan parklara bağladım,emniyet kemeri ses yapıyodu sesini kestim kafam rahatladım ufacık bir tırtıklı yol olsun insanın kulağını mahfediyo :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

baki çelik

Alıntı yapılan: betazom - 27 Kasım 2010, 23:11:45
bugün kumandası bozulan golfümün emniyeti için alarm taktırdım. karizması için se kumandasının sustalısını seçtim.adamlar ne şekilli susta yapmışlar görmeniz lazım arkadaşlar.darısı olmayana artık :)

resim isteriz bi çek de biz de görelim şu karizmayı  ;)

suskun

:Dbugün arkadaşıma mk3 sportline aldım 1998 model
H.G WORKS

duman

merhaba arkadaşlar forumun yeni üyesiyim. farları değiştirmek istiyorum. xenon mu alsam orjinalinden mi karar weremedim. xenon kullananlar fikir werirse sewinirim.. teşekküerler

Han

mercekli far / zenon çok iyi olacaktır bence :tamamdir
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

duman

xenon yani peki markası önemli mi yada tavsiye edeceğiniz?

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: duman - 28 Kasım 2010, 20:25:08
xenon yani peki markası önemli mi yada tavsiye edeceğiniz?
Xenonda marka çok fark ediyo gerçi hepsi çin ama yinede kalite farkı var benim tavsiyem philips,HID,Mtec  :tamamdir

onurc

arabaya adım atasım yoktu . arkadası almak ıcın bındım . marşa bastıgım anda anladım zaten bı terslık oldugunu . gene yagmurdan etkılenmıs sanırım . araba gıtmıyo. zıplıyo hopluyo . kufur ede ede gıttım butun yolu  >:(  , 1. vıtesı abartısız dıp gazda 8 sanıyede dolduruyor. tır tır edıyor gaza bastıgında.dırek geldım eve cektım kapıya . dokunmadımda daha . ıyıce moralım bozuldu  :(
ok men 8) let s go   :halazn:

ALPER.

aman onur gaz yemediği durumda kökleme, boğarsın motoru

onurc

sınırlenıyorum valla alper abı . her seferınde bıktım artık . kaza yapıyordum valla. adam yol verıyor. adamın onune gecemıyorum :S gıtmıyor araba. 3 .vıtesle cıktıgım yokusu 1. vıtesle zor cıktım yav :S
ok men 8) let s go   :halazn:

GolfMk1Cabrio

Babamla Bursasporun maçını seğretmeye giderken birden devir saatim kendiliğinden çalışı verdi çok sevindim şimdilik bi problem yok gibi duruyo Allah kimseyi devir saatsiz bırakmasın  :)

GolfMk1Cabrio

Birazdan kızımı gezdirmeye çıkartıcam  :sevgi:

betazom

Alıntı yapılan: baki çelik - 28 Kasım 2010, 17:05:52
resim isteriz bi çek de biz de görelim şu karizmayı  ;)

anahtarlık fotosu.