Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 74

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

corrado_g60

abi olur corrado farı falan..
hatta geçen gün selcuk abı bı tane gönermıstı ya aynı body kıt ama rado farı..
cokta yakısmıs bence ama işte onları bulmak ve o tadılatı yapmak için zaman yanlış :(
daha ufak yollu değişim için önerilerinizi beklıyorum....

gecmıs olsun polo-97

yakkir

Bugün arabamın motor,iç ve dış temizliğini yapıp en sonda cilalı şampuanla bir güzel yıkadım keratayı, inci gibi parladı
En Büyük Kazancınız Sağlığınızdır

corrado_g60

G60

Standart Golf 1 panjurunu yanlardan uzatma şansın yok mu bir şekilde Mehmet ? ???
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Dr_EmrE

Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

VWR

Anlayana Sivrisinek Saz; Anlamayana Davul, Zurna Az...

corrado_g60

tek farlı olandanmı bahsedıyorsun??
valla açıkcası burdakı ustalardan cekınıyorum oturup oturmayacagı konusunda

G60

Alıntı yapılan: corrado_g60 - 15 Temmuz 2007, 02:36:49
tek farlı olandanmı bahsedıyorsun??
valla açıkcası burdakı ustalardan cekınıyorum oturup oturmayacagı konusunda

Yani normal panjuru taksan kenarlarıda artık nasıl bi malzeme kullanılır bilmiyorum ama kapatsan oralarıda panjur devamı gibi. Pek zor bir şey gibi gözükmüyor ama tabi bilmiyorum teknik olarak. Tek far güzel olur. ;)

Öylesine bir deneme yaptım bak bakalım.  :saskin:
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

escocem

bence araba spor durduğu için kalın çıtalı bir panjur olmalı standart panjurlarımız arabayla bütünleşmez düşüncesindeyim..gecenlerde mete abinin aradığı panjuru kenarlarıyla oynayıp koyabilsen baya güzel olur gibi...yada fk style...

bende yarın sağolsun murat kardeşimin verdiği filitremi takıcam bakalım nsl olacak...

escocem

resmi de ekliyelim tam olsun...bu gün aracımı yıkadım malum sıcaklardan eriyen ve aracıma yapısan ziftleri temizledim bu sırada arabanın pasta cila istediğini iice anladım zift temizlediğim yerler aracın orj.rengine kavuştu diğer ksıımlar halen krem rengi gibi:)

corrado_g60

G60

yakkir

Alıntı yapılan: polo-97 - 14 Temmuz 2007, 16:37:06
kaza yaptım...
Geçmiş olsun dilerim her yönüyle en ucuz şekliyle atlatırsın
En Büyük Kazancınız Sağlığınızdır