Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

R-Line

home coming i aktif yaptım  :)
depoyu fulledim  :D

GolfMk1Cabrio

4.5 saat boyunca yıkadım en ufak detayına kadar lastikteki çakıl taşlarını bile ayıkladım valla ses sistemini söktüm mükemmel oldu ya artık bagaja herşeyi dolduruyorum annemi pazara götürdüm doldur Allah doldur önceden olsa arka koltuğa koyardım annem yine benin takdir etti aferin çok iyi bakıyosun diye gururlandım  :sevgi: :saygılar 8)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

arabamı 1.5 aydır yıkamıyorum . les gıbı :) boyle daha ıyı . dıkkat cekmıyor en azından :)
ufakta bır kaza gecırdık yolda gıderken. Allah korudu.
onun dısında arabamı benzınde kullanmak gıbısı ıse paha bıcılemezzzzzzz :D :D :D
ok men 8) let s go   :halazn:

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 24 Ekim 2010, 22:05:21
Gökhan bizde takdir ediyoruz ;)
Eyw. abim benim önceden gözümden daha iyi bakıyodum şimdi kendi gözümden kıskanır oldum kendi nazarım değicek diye korkuyorum balkona çıkıp manzara seğreder gibi onu seğrediyorum yok o değil bazen otoparkta kızlar falan dolaşıyo millet yanlış anlıycak   :tavkiss:  :halazn:

nizam

Alıntı yapılan: MK-IV 35 - 24 Ekim 2010, 19:16:20
home coming i aktif yaptım  :)
depoyu fulledim  :D

hayırlı olsun efenim :D

bende yıkattım jant kapaklarını söktüm bir DTM havası oldu aklımda lastik kenarlarında ki yazıyı koyu sarıya boyamak var :D  :p
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

nizam

Alıntı yapılan: OffLineR - 25 Ekim 2010, 11:53:43
Beninkileri de boyasana  :D

yakırsa olur sonra lastilerimi öldürdür deme bana :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

GolfMk1Cabrio

Sitedeki çocuklar bisikletle gezerken benim far kaşını ve kaputun ufacık bi noktasını çizmişler sağolsunlar saklamak yerine söylediler arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım CİF kremi çizikten eser kalmadı Allah'tan çizik dediğim ufak bişey sadece bisikletin rengi oraya bulaşmış  :sevgi:

Han

orjinal sekmanlı tip ön ve arka cam lastiklerimin siparişini verdim arkadaşlar yan camlarınkiler de daha sonraya  :tavkiss:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

ALPER.

GolfMk1Cabrio

Şimdi brandasını örttüm yarın hava yağışlıymış bakalım pırıl pırıl bıraktım brandasınıı çıkarttığımdada aynı şekil olacak mı  :)

d3n1s

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 25 Ekim 2010, 18:39:56
Sitedeki çocuklar bisikletle gezerken benim far kaşını ve kaputun ufacık bi noktasını çizmişler sağolsunlar saklamak yerine söylediler arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım CİF kremi çizikten eser kalmadı Allah'tan çizik dediğim ufak bişey sadece bisikletin rengi oraya bulaşmış  :sevgi:

söylemeleri çok güzel bir davranış, takdir ettim veletleri :tamamdir