Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 351

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Alıntı yapılan: sheker_ - 13 Temmuz 2010, 12:39:40
teşekkürler :D sevindirik oldum 

bende bugün arabama merkezi kilit alarm bide cam kaldırma modülü aldım heycanlıyım baya :D:D :sevgi:

gelene kadar acaba sorusu gelir aklına :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

sheker_

dün şipariş verdim bugün geldi hemen elimde suanda ama iş yerınde oldugumdan sheker yanımda deil :D

gültekin77

Sol ön kapı swich'i arızalıydı, değişti.
Sol kapı iç lambası yanmıyordu,far açık ikazı çalışmıyordu,sol ön kapının açıldığını algılamıyordu,hepsi düzeldi.
50 tl cik. :)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

lostys

kadir i aradım bugün, herkese çok selam söyledi ..

d3n1s

egzozumdaki patlak ve çatlakları yaptırdım, cuma da muayeneye gidicem, inşallah sorunsuz geçerim, dua edin bana

c3t1n

bugün tourani hazirladik yolculuk icin yarinda bagaji yüklicez....sislere xenon taktik gelirkene bazi yollar cok karanlik oldugu icin normal isik yetmiyor...18" jantlar üstünde bi kat yikandida artik istanbula varinca komple bi temizlenir...

gültekin77

Alıntı yapılan: lostys - 14 Temmuz 2010, 20:15:46
kadir i aradım bugün, herkese çok selam söyledi ..

Aleyküm selaaam :D
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

lostys

Alıntı yapılan: c3t1n - 14 Temmuz 2010, 21:22:26
bugün tourani hazirladik yolculuk icin yarinda bagaji yüklicez....sislere xenon taktik gelirkene bazi yollar cok karanlik oldugu icin normal isik yetmiyor...18" jantlar üstünde bi kat yikandida artik istanbula varinca komple bi temizlenir...
muhsin neler getiriyosun bana gelirken :D

keyn_apex

bugun tüm gün sanayideydim :) baskı balata degiştirdim ön fren balataları degiştirdim diskleri tornaya soktum sol ön teker bilyesini degiştirdim     
sol ön amörtsörden ses geliyordu o ses giderildi bi yıkannması kaldı yarin bide yıkatırsam sıfırdan farksız olacak işl  :sevgi: :sevgi:

c3t1n

Alıntı yapılan: lostys - 14 Temmuz 2010, 22:30:59
muhsin neler getiriyosun bana gelirken :D

araba full dolu ilker krom tamponlar westmoreland önü ve bircok sey :D

lostys

Alıntı yapılan: c3t1n - 15 Temmuz 2010, 00:05:01
araba full dolu ilker krom tamponlar westmoreland önü ve bircok sey :D
yaşasıııııın :D  ;D

htmetin

Çıkmacıdan yeni katalizör aldım ve son susturucu ile birlikte taktırdım manyak oldu:)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

nizam

yıkattım ve araç içi koku aldım kavunlu inş. çevirme oldugunda polis rakı kavun yaptıgımızı sanmaz :D birde klima kanal temizleyici aldım çok hoş birşey
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

d3n1s

sınav çıkışı kırık olan torpido ayağımı tamir etmek amacıyla torpidomu söktüm eve getirdim japonla güzelce yapıştırdım, az önce de birleştirdim, takmaya hazır oldu. Ayrıca klima panelini de söküp komple eve getirdim, uzun uğraşlar (kağıda ve asetata kalıp çıkarma) ve kafa patlatma sonucu şablonu bilgisayara scan edip photoshop'ta kafama göre bi hale getirme kararı aldım, bittiğinde sitede paylaşırım. Klima kontrollerinin tırtıklı yerlerindeki 13 yıllık pisliği temizledim, uçlarındaki beyaz indicator'ları kırmızıya boyadım asetat kalemiyle, yarın sabah takıcam. Az iş çok söz oldu ya  ;D