Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 57

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

Sinyal dediğiniz ön tampondaki mi? Yoksa çamurluktakiler mi?

6 dolar hemen al + 12 dolar kargo. 18 dolar 25 milyon falan gelişi bu alttakilerin. Çamurluk için düşünürseniz.
Tıkla.

Tampon içinde bu var ama kargo için bir görüşmeniz gerekiyor sanırım.
Tıkla.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

TuningLINE

Alıntı yapılan: ramcho® - 03 Haziran 2007, 15:42:20
sinyaller p tesi geliyo kısmetse parasını falan verdim bakalım..
sinyaller güzel durur bencede iyi yapmışsın ;)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

golfmk2gtd

osman senmi getiriyosun sana veriyim parayı bana getir valla ;D ciddiyim bu arada

G60

Aahaha yok ben getirmiyorumda. Erdem fotoğraf makinesi bile aldı geçenlerde ebay den. Yani gümrük olayı dert olmuyor böyle ufak paketlerde sanırım. Kendin de alabilirsin diye söyledim. :D

golfmk2gtd

inşallah yanlış anlamadın Osman valla ben bu konurlarda kıtım hocam pek güvenemiyorum açıkçası bende bu tarz şeyleri Atıf abiden getirtmeyi düşünüyorum ama sistemi kavrarsam belki bende veririm siparişleri belli olmaz  ;)

G60

Yok yok ne yanlış anlaması. Güven konusunda haklısın tabi. İnsan ne olur olmaz korkuyor. Ama pek korkulacak bir şey de yok. Türk satıcıdan daha fazla korkmak lazım.

golfmk2gtd

Alıntı yapılan: G60 - 04 Haziran 2007, 17:18:09
Türk satıcıdan daha fazla korkmak lazım.
şu sözüne  milyonkere katılıyorum Bizim satıcılar kadar kazıkçı olamazlar..

escocem

meteydi sanırım umarım yanlış hatırlamıyorum osmanın koyduğu linkteki farın aynısı ama fk değil 120 ytlye bana gelecek hatta angellısıda gelebilirse tahmin ediyorum 20-25 ytl farklada o gelir..düşünürsen ben alacağım sanada ayarlıyabilirim...

golfmk2gtd

cem sen istanbuldamısın yoksa antalyada  mı

istanbuldaysan farı bi görmek isterdim ben artı işaretli olanları çok tutmadım benim tercihim bu alttaki farlar
NGP Racing - VW & Audi Repair, Service, Tuning, Performance, Parts & Preparation in Maryland & Virginia

bide bu linkteki sislere bakıyordum bunları bulma şansın varmı acaba
NGP Racing - VW & Audi Repair, Service, Tuning, Performance, Parts & Preparation in Maryland & Virginia

sen bulma şansım var de arkasında stoplar alt sisler yan sinyaller tampon sinyalleri geliyo haberin olsun  ;D

korki44

bende bugün arabamı yıkadım,benzin almadım inanın nezamn benzin aldığımı unutturuyor bu araba bana....:)
fabia.1.2

escocem

suan istanbuldayım bir süre daha buralarda olacağım...farı alınca otomobilimde yazarım koyabilirsemde resimde koyarım görürsün...1 hafta sonra baya ceşit gelecek 4 hafta sonrada bb tuninge fk ürünleri gelcek bakarısz oralardan...
Alıntı yapılan: golfmk2gtd - 04 Haziran 2007, 17:32:06
cem sen istanbuldamısın yoksa antalyada  mı

istanbuldaysan farı bi görmek isterdim ben artı işaretli olanları çok tutmadım benim tercihim bu alttaki farlar

bide bu linkteki sislere bakıyordum bunları bulma şansın varmı acaba

sen bulma şansım var de arkasında stoplar alt sisler yan sinyaller tampon sinyalleri geliyo haberin olsun  ;D

TuningLINE

Alıntı yapılan: escocem - 06 Haziran 2007, 15:55:27
suan istanbuldayım bir süre daha buralarda olacağım...farı alınca otomobilimde yazarım koyabilirsemde resimde koyarım görürsün...1 hafta sonra baya ceşit gelecek 4 hafta sonrada bb tuninge fk ürünleri gelcek bakarısz oralardan...
iyice güzelleşecek senin araba
istediğim gibi oluyor örnek bir mk1 olacak inşallah :)
birde boya işi hallolsa tamamdır
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz