Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 298

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

Ya bunlar boş ampuller camı mavi ile boyanmış valla kışın gece bırak yolu göstermeyi insanın gözlerine bile zararı var...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

vw6n

Valla ben memnunum orjinal sarı ampüllerden daha iyi.

OffLineR

Ben de uzunlara taktım bunlardan.
Kısalar xenon olduğundan uzunları yaktım mı yakmadım mı anlamıyorum çoğu zaman.
Sarılar 10 kat daha iyi aydınlatıyor ama o da şık durmuyor xenon'un yanına  ???
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

c3t1n

bugün bunlar geldi yeni sezon icin :D

tabi hepsi benim degil arkadaslarla beraber ismarladik ;D

yakkir

Cuma günü arabamın vizesi var.
Bujileri değişti,hava filtresi değişti,benzin filtresi değişti,dört teker balatalar kontrol edildi temizlendi.Distribütör içindeki dönen çark yağlandı.El Freni ayarlandı,far ayarı yapıldı.İşçilik dahil 90 TL tuttu
En Büyük Kazancınız Sağlığınızdır

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

VOLKAN_EMİR

Bugün otomobilimin ruhsatını ve sahibini değiştirdim. ;) Arkadaşlar herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim. Geçen yıl büyük hevesle aldığım arabamı maddi sıkıntılardan dolayı satmak zorunda kaldım.İnşallah başka bi arabayla aranıza yeniden katılırım ama tekrar VW alabileceğimi sanmıyorum.Büyük ihtimalle 98 model Honda Civic alıcam.Bi arkadaşımın arabası 115 bin km de ve değişeni yok.14 bin tl ye alırım sanıyorum.İyi akşamlar...
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza!

mecamir

Bugün aracıma 15 TL'ye evet evet 15 TL'ye Bosch İridium buji aldım 4 tane. Her yerde en az 60 liraydı fiyatı, ben toptancısını buldum. Sanayide çevre de geniş olunca perakende olarak çıkış yaptırdım tanıdık bi ustanın adına, 15 liraya geldi 4 tane buji :) Hala şaşkınım  :D Yarın bi terslik olmazsa ya da üşenmezsem iridium buji ve ingiltere'den gelip de 1 aydır odamda bekleyen performans buji kablolarımı takıcam  :sevgi:

c3t1n

Alıntı yapılan: c3t1n - 17 Kasım 2009, 09:44:54
bugün bunlar geldi yeni sezon icin :D

tabi hepsi benim degil arkadaslarla beraber ismarladik ;D

abi sade linkide ekliyorum resim biraz büyükte...
http://s6.directupload.net/images/091117/temp/pmub54tk.jpg

ayrica bunlarda yarin bana yol aliyor ;D
ucuza kaptim bakalim nasil bisey cikacak....

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

Ouzoo

Alıntı yapılan: mecamir - 18 Kasım 2009, 23:15:22
Bugün aracıma 15 TL'ye evet evet 15 TL'ye Bosch İridium buji aldım 4 tane. Her yerde en az 60 liraydı fiyatı, ben toptancısını buldum. Sanayide çevre de geniş olunca perakende olarak çıkış yaptırdım tanıdık bi ustanın adına, 15 liraya geldi 4 tane buji :) Hala şaşkınım  :D Yarın bi terslik olmazsa ya da üşenmezsem iridium buji ve ingiltere'den gelip de 1 aydır odamda bekleyen performans buji kablolarımı takıcam  :sevgi:
Bizde isterük =)
Hayırlı olsun :tamamdir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

mecamir

Alıntı yapılan: Ouzoo - 19 Kasım 2009, 15:26:00
Bizde isterük =)
Hayırlı olsun :tamamdir

Sağol :) Aslında ben de isterim herkese uygun fiyatlı buji kablolarından göndermeyi ama ustanın ve toptancının gözünde kredimi bitirmek istemiyorum. Daha çook parça alıcam bu yöntemle :)

serkan_89

http://urun.gittigidiyor.com/ISTE-GERCEK-BEYAZ-ISIK-NARVA-H4-100W-4500K_W0QQidZZ21757355

gitti gidiyordan aldığım 100W'lık  narva ampülleri bağlattım.sellektör kolunu korumak için bir de röle bağlattık. ampül(30)+röle(15)+işçilik(15) toplam 60 liraya mal oldu. ama eminimki buna değdi.

bunlar park

bunlar kısa far

almak isteyenlere bu markayı tavsiye ederim.yağşlarda sarı ampüller gibi olmasalarda herhangi bir zorluk çekmiyorum