Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 277

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Han

Selçuk abiden haber bekliyorum bir yay ayarlasakta amortisörle sevinsemde geceleri rahat uyuyabilsem :)
Bugün arabamı sevdim kızdım :D benzin aldım yıkadım :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

lostys

ya kendim yapmak için söktüm de, elektrikli supurgem olmadıgı için pek bişe yapamadım. o yuzden verdim ya. yoksa tabiki ben temizlemek için ilk işlemleri gercekleştirdim :D

passi

1 hatadır goremiyorum :(

1 haftadır megane kullanıyorum, şirket adına kiraladım
3 kişilik musterm var onları dolaştırıyorum
her haliyle arattırıyor arabamı :(

erdem2179

Mk3 gti

white quattro

bi arkadaşımın yardımıyla cila yapmaya çalıştım... biras olsun parladı ama ne kadar dayanıklı olu bilemiyorum....
quattro

CeM öZeR

Cilalı şampuanla yıkadım rengi açıldı ayna gibi oldu. :D

lostys

hmm ... bugün gazımızı aldık :) komple tüm tertibat söküldü. karbüratör de sorun cıkar diye korkuyoduk, Allah tan bişe cıkmadı... araba 6 senedir hiç benzinle çalışmamış. ama bizi üzen yer hiç beklemediğimiz, rolanti ayarlayıcı malzeme bozuk çıktı. hiç tutmayan frenlerim oldu, ana merkez değişti. cillop gibi frenlerim var artık :) gaz telinin motor üzerindeki montaj noktasına bağlanan yeri biraz tahrip olmuş, değişmesi gerek. haftasonu olmadıgım için ilgilenemicem, ptesi erşan abi hem gaz teli, hem de rolanti ayarlayıcıyı sipariş geçer, bu arada salı benim tatil günüm, o gün tekrar arabayı halledicez. sunroof un üzerindeki şapkayı söktüm bugün, altında maalesef biraz kabarmalar başlamış :( haftasonu ondan uzak kalıcam :( ptesi cem kaşlarımızı da kargoya verirse :) salıya erşan abi de ben de kaşlanıcaz :P

erdem2179

bi astra gsi daha yalan olduuu mk3 gti,ımı seviyorummm :sevgi:
Mk3 gti

Bugia35

erdem izmirde araba bırakmadın...!

vw6n

Yıkadım,sağını solunu eksiklerini kontrol ettim haftaya cumartesi detaylı temizlik birde cila atıcam buluşmaya hazır olsun ;)

mertkoray

white quattro

20 TL gaz aldım... canı sağolsun...
quattro