Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 644

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

red polo

bugün 15 ofsetli jant aldım cokta yakıştı :D

06jetta06

metalcil

Far kaşlarını söktüm, sislerdeki transparan mavi folyoları söktüm. Güzel bir bıcı bıcı yaptık.
Reha, dediğin oldu, söktüm folyoları.. :tamamdir

kemal_koker

bugün otomobilme rcd 510 için AG0643 (Azam) la anlaştık . :D

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

vp703

orta konsolu soktum teyp vs hepsini temizledim aralarına kartonlar koyarak sıkıstırdım tıkırtı cızırtı seslerinden arındık test ettik bıcı bıcı yaptık foto fln cektik :)  :saygılar
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

VosWoscu06

Detaylı temizlik yaptım..Baya güzel oldu.. :tamamdir :sevgi: Haa bide bizim mahallenin bebeleri önde yazan maşallah yazısının m harfini sökmüşler onu değiştirdim..  :)

rsb

ön arka salıncak burcu değişti , el freni ayar yapıldı , bi güzel yıkandı :)

bermuda24

iç dış yıkama yapıldı lastikleri ve çıtaları parlattım tekrar temiz güzel görüntüsüne geri dönmüş oldu :sevgi:,cam suyu az kalmıştı cam suyu ekledim

alper19

egsoz degisti bu gun ama ben bu isten bisey anlamadim araba yine gurultulu calisiyo egsoz yine gürüldüyo :D

MasterWK

Alıntı yapılan: kemal_koker - 17 Mart 2012, 18:45:25
bugün otomobilme rcd 510 için AG0643 (Azam) la anlaştık . :D

hayırlı olsun.
Otomobil özgürlüktür...

ALPER.

Alıntı yapılan: boralp - 15 Mart 2012, 20:31:12
şuraya artık arabamı yıkadım temizledim yazmak istiyorum

ahanda yazdım

SeyitE

is karlık takıldı sis farları değişti. Koltukları söktüm, ses sistemi ve diğer önden arkaya giden kabloları toparladım. Araçta taban halısı hariç her yer deri olduğu için deri temizleyici ile Koltukları, tavanı, arka pandizotu ve kapı döşemelerini temizledim. Yarın ise sabahtan güzelce taban halısını silip koltukları bağlıyacağım. Ondan sonra dış yıkama işlem tamamdır. Ama sabahtan beri belim koptu :D