Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 633

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

o.bilge

Alıntı yapılan: boralp - 17 Şubat 2012, 11:08:34
havaya takıldık, ne muayeneye gidebiliyoruz, ne emniyete  :t
+1

kar geliyo kar geliyo dediler dediler araba yatıyo garajda.

ALPER.

yok buraya geldi, sağlam geldi, geceden beri yağıyor durmadan

o.bilge

ankaraya hiç görmedim zaten osuruktan kar yağdığını 4-5 gün tatil yapalım dedik arabayı götüremedik korkudan ;D

MasterWK

garajın yolunu açmaya indim bir süre sonra kar durdu :D şimdide rüzgar çatılardaki karı indiriyor...
Otomobil özgürlüktür...

BLaZe_06

Alıntı yapılan: MasterWK - 17 Şubat 2012, 15:18:45
garajın yolunu açmaya indim bir süre sonra kar durdu :D şimdide rüzgar çatılardaki karı indiriyor...

Ankara Fena Birader Valla İyi Rüzgar Var.. Dona Çeker Gibi Görünüyor Bu Gidişle

kemal_koker

Osram Night Breaker H4 bir çift far ampülü aldım  :D ve taktırdım

DenQ

angel far aldım takabilecek birilerini arıyorum ::) buda hava filtresi gibi olmasın aldım ama taktıracak birini bulamadım :D

atego

Filtre sesini değiştirmeye çalışıyorum, metal boru taktım bakalım ne sonuç verecek :) Denemedik materyal kalmadı :D

GolfMk1Cabrio

Kızımı özledim :( Arkadaşlara 2 poz fotoğrafını çekip  göndersinler diye yalvarıyorum :(
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

MeTHea35

yarın yeni jettamız ile ilk sanayiye gidişimiz olucak Vites'teki ufak sorunu halledicez ve Tipini sevmediğim için yeni aldığım direksiyonumu takıcam sanıyorum ki Önümüzdeki hafta sonuda pasta cila tampon ayarları ve yeni panjurumuzu takarak geçicek  :saygılar

atego

Gece gece aküyü yedik müzik dinleyecem diye. Uğraştırdı baya, akla karayı seçtim çalıştırana kadar.

alper19

arabayi yikattim demin kirmiziymis aslinda :D :D

kemal_koker

ben açık yıkamacı bulamadım  ??? hava karlı ondan galiba