Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 626

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alper19

Alıntı yapılan: nizam - 02 Şubat 2012, 09:13:49
havalar düzelse olacak bir durumda bakalım :)
hava uzelse parcalicam ortaligida nizam abi sogukdan okul harcini yatirmaya useniyom :D

GolfMk1Cabrio

Nazarlık alıcam takıcam yakında havaların düzelmesini bekliyorum belki bu gece takarım  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

nihilist_deniz

Golf: O bir tutku

salihsefa

Gaz dolumu uzun süren bi çileydi  :t araba gaz almıyordu, şamandıranın sibobunu söktürdüm lıp die doluyo artık  :) elvankentin girişinde yapan usta araçlarınız gaz almıyorsa 150 tl ye şamandıra değiştirmeyin 30tl ye sibobu iptal edip hallediyor. kendimizin yapacağı iş değil bu şamandıra sökümünde yüksek basınçtan ölen çok insan olmuş  :(
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

htmetin

Alıntı yapılan: salihsefa - 05 Şubat 2012, 03:41:29
Gaz dolumu uzun süren bi çileydi  :t araba gaz almıyordu, şamandıranın sibobunu söktürdüm lıp die doluyo artık  :) elvankentin girişinde yapan usta araçlarınız gaz almıyorsa 150 tl ye şamandıra değiştirmeyin 30tl ye sibobu iptal edip hallediyor. kendimizin yapacağı iş değil bu şamandıra sökümünde yüksek basınçtan ölen çok insan olmuş  :(

Peki şamandırayı sökmek tehlikeli değilmi?
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

htmetin

bugün 1465 gün sonra arabamı yıkadım...
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

kemal_koker

ben 2 gundur karısmıyorum dınlenıyor yarın saat 6yıı iple çekiyorum yola çıkcammmm  :sevgi: :sevgi: :sevgi:

salihsefa

Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

o.bilge

Alıntı yapılan: kemal_koker - 05 Şubat 2012, 22:15:31
ben 2 gundur karısmıyorum dınlenıyor yarın saat 6yıı iple çekiyorum yola çıkcammmm  :sevgi: :sevgi: :sevgi:
sabah kuzeni otogara bıraktım. gelirken bir de benzin aldım biraz da bastım e-5 te, 130 140 falan :D uzun zaman olmuştu basmayalı. haftaya şehir dışı bir seyahat planlıyoruz bakalım.

kemal_koker

1,4 ler 130 140 görüyo mu böyle demek  :D :D ;D ;D

o.bilge

yok canım önüm açıktı da basmadım fazla. zaten kesintisiz gitmedim o hızlarla. şehir içi hız tehlikeli bence. pazar sabahı anadolu yakası e-5 te trafik mükemmel ve acemi bayan şoförler uyurken biraz gazlama vakti dedim ve bas gaza özgür bas gazaaaa :D

kemal_koker

aşırı hıza ret , yaşamaya evet !  :melek:

o.bilge

confidence

bugün eyüp kardeşimizin yolladığı vwtr.net stikerinı arka camımın üzerine yapıştırdım birde güzel yıkattım :))
CONFİDENCE
[/b]