Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 495

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rsb

tavanımda aşağı yukarı 45 numara ayakkabı boyutlarında   kuş pisliği ( yada  kuş sürüsü pisliği ) vardı bir güzel onu temizledim :D :D bu kuşlardan çektiğim nedir ya :D

ALPER.

totolarına bez bağlıycam o kuşların zaten

ReDDeviL

banada çok uğruyorlar , işin kötüsü her seferinde sayısal yapıyorum bir boka da yaramıyor  :-X
ADK

GolfMk1Cabrio

Ben genelde kör sineklerin saldırısına uğruyorum  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

CeM öZeR

Golf 3 ABF Turbo GTI bugün akşam üzeri hazırlıklarının tamamlanmasının ardından yürümeye başlıyor. :) @ A.R.P. otomotiv 5007 sokak vakıfbank arkası / Akdeniz Sanayi sitesi / Antalya  :tamamdir

SeyitE

Enjektörler söküldü basınçları düşük çıktı onlar ayarlandı.

nesquik

lpg enjektör subabı değişti ve gaz ayarı yapıldı, araba şahaneleşti maşallah.
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

GolfMk1Cabrio

Kızıma yeni yağ + yağ filtresi aldım ha bide benzin aldım kısmetse en yakın zamanda yeniliyorum yağı  :sevgi:

GolfMk1Cabrio

Gece gece yıkadım pırıl pırıl yaptım brandasını çekmemle yağmurun yağması bir oldu zamanlama çok iyi :melek:

ReDDeviL

ADK

atego

Boğaz kelebeği temizlendi, araba kendine geldi. Bir de balkondaki kuş yüzünden gece gece balkondan aşağı uçuyordum, nereden tünediyse kapıyı açınca birden pata küte fırlayıverdi. Uyku muyku kalmadı.

ÜRENCİK

Yanaşırken arkadan tıkladı plakalığımı yamulttu öküz başlı insan evladının biri".Birde ne bağırıyon birşey yok diyor. :bekleriz: :bekleriz:
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

MeTHea35

golf e Egzoz taktık ve yıkadık Jetta yurtdışında  :sevgi:

profoto07

bende az önce motoru gaz yağı ile temizleyip kuruladım tertdmiz oldu yavru