Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 436

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

H.G WORKS

ReDDeviL

ADK

suskun

H.G WORKS

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

MeTHea35

suskun

H.G WORKS

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

suskun

H.G WORKS

nizam

bütün gün korayla beraberdim sistem montajı bitti  sayılır resimler birazdan
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

vw6n

Egsoz manifolt muhafazasını ve motorun ön kısmını soba boyası olarak bilinen ısıya dayanıklı gri boya ile boyadım,yıkadım,akü'yü ölçtürdüm.

baki çelik

benim ATS'leri polisajcıya verdim sonra jantlarıma uygun 4 adet 195/55R15 Toyo Proxes T1-R aldım  polisajcıdan çıksın lastikleri takalım sonra bi zenonlanalım hatta alttaki plastik sis yerlerine led şeritlerde çektireyim diyorum gerçi herkesde görmeye başladım içime sinmezse işçilik parasını verip söktüredebilirim belli olmaz

vw6n

Alıntı yapılan: baki çelik - 15 Ocak 2011, 20:14:22
benim ATS'leri polisajcıya verdim sonra jantlarıma uygun 4 adet 195/55R15 Toyo Proxes T1-R aldım  polisajcıdan çıksın lastikleri takalım sonra bi zenonlanalım hatta alttaki plastik sis yerlerine led şeritlerde çektireyim diyorum gerçi herkesde görmeye başladım içime sinmezse işçilik parasını verip söktüredebilirim belli olmaz
Zevk sizin ama led şerit çektirmeyin bence.

baki çelik

eyvallah saolasın arkadaşım bakalım hayırlısı o an bi gelsin...
elbette zevk benim ancak sizlerin görüşleri de kendi fikirlerim kadar değerli aksi olsa zaten paylaşım olmaz tekrar teşekkürler  :sevgi: :tamamdir

STAK67

baki abi toyolar 14 için var mı ?bide neye mal oldu ? bende düşünüyorum 14 jantlara