Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 343

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Han

yıldırımın güç kaynağı ile yüksek amperli :D  :tamamdir :sevgi:

Kim sorucak diye bekliyorum kaç saattir :D hehe
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

al_pacino

Dün yöneticim araba ne zamandır sende dedi. Golfün en güzel kasası seninki, Çok hoş bir araban var dedi. Acayip sevindim :D Gittim akşam demedim yıkadım sildim arabamı. Lastiklere plastiklere arap sabunu cektim. Cilayı bulamadım bulsam birde cila cekecektim daha :)

GolfMk1Cabrio

Hava filtresini değiştirdim adamlar da şaşırdı bu nasıl hava filtresi diye bu Golf1 değil Jetta1 dediler baktım kutusu tozlanmış falan 1 tane kalmış zaten onuda ben aldım  ;D Yağı azalmıştı yağ eklettim,bi borudan yağ damlatıyodu direk egzoz manfioltuna damlayıp koku yapıyodu o boruyu aşağıya doğru uzattım gezdim dolaştım bastım geldim bide yöneticiden azar işittim arabayı 2 çizgi arasına park et düz bırakma diye  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

gültekin77

Karakter alışverişte ortaya çıkar.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: gültekin77 - 28 Mayıs 2010, 19:12:13
Haklı adam düzgün parket. :t :D
Bende simetrik hastalıgı var abi yamuk durunca kıllanıyom şimdi otoparka baktım sırf benim yüzümden herkz düz park etmek zorunda kalmış  >:D

Baland

yakıt alım dedım de daha bıtmedı... en son ne zaman koydum? bilmiyorum...

OffLineR

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 28 Mayıs 2010, 19:14:11
Bende simetrik hastalıgı var abi yamuk durunca kıllanıyom şimdi otoparka baktım sırf benim yüzümden herkz düz park etmek zorunda kalmış  >:D

Bende de var lem  :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

gültekin77

Simetri hastalığı güzel birşey düzeni,intizamı sağlar :D :D
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

Han

20 TL benzin aldım Aöf sınavına 2 periyod halinde gittim geldim millet sınava odaklanacağına benim oğlana odaklandı hepsi sınavdan kalacak akılları mk1 de kaldı  ;D ;D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

mustklc

100 liraya arabanın vurduğum yerini düzelttrip maaaaaacun çektirdim.
Araba binmek içindir..

mustklc

Alıntı yapılan: ercijuana - 29 Mayıs 2010, 17:02:36
20 TL benzin aldım Aöf sınavına 2 periyod halinde gittim geldim millet sınava odaklanacağına benim oğlana odaklandı hepsi sınavdan kalacak akılları mk1 de kaldı  ;D ;D

bende gözetmendim aöf de. 160 dakka otur otur bitmedi pöffff.
Araba binmek içindir..

Baland

mk2 jetta mın kalorifer ışıklarını yaptırdım.. şu an mavi oldu baska lamba bulamadım elınde olan varsa yardımcı olsun yesil led lazım 12V

GolfMk1Cabrio

Avans hortumunu değiştirdim+dışını çok süper bi şekilde yıkadım benzin aldığımda içinide süpürücem  :)

Baland

arabayı garaja parkettim ve korumaya aldım (yarın 1 haftalıgına istanbulda olacam güneşte kalmasın  yavrucak..