Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 326

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

al_pacino

senin arabaya duruken vurmamıslarmıydı? sigortadan yapılmıyormu sen neden alıyorsun.

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

GolfMk1Cabrio

Güzelcene yıkadım parlattım cam kollarının bazılarını değşitirdim arka cam rezistansını bağladım artık rezistansımız var ve çalışıyor tachoyu söktüm km sayacı çalışmıyou evde güzelcene dağıttım temizledim toparladım yarın kısmetse dükkanda takıcam hemde marş dinamosunu kontrol edicem bakalım hiç marş basmıyo  :-[
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Cabrio

He unuttum bide kırık olan gaz pedalını çıkarıp yerine yenisini taktım artık eskisinden daha iyi aragaz çekiliyor  :D

MeTHea35

elektrik aksamıyla bi kaç düzeltmeler yaptık.
şarj dinamosu değişti

suskun

bizim işler çorba oldu tutanak meselesi  bakalım ben bekletmeden getirttim parçaları olursa olur olmazsa bize kaldı
Alıntı yapılan: al_pacino - 19 Mart 2010, 10:47:48
senin arabaya duruken vurmamıslarmıydı? sigortadan yapılmıyormu sen neden alıyorsun.
H.G WORKS

GolfMk1Cabrio

Marş dinamosunu söktüm dükkanda kollektörün lehimleri atmış onları yaptım taktım canavar gibi oldu tachometreyi söktüm teypi falan söktüm anten ucunu düzelttim  tachoda bri tane ampul eksikmiş onu tamaladım artık dijital saatiminde lambası var  ;D Yalnız akü lambam yanmıyor neden acaba  :-[ Bide KM telini söktük kopmuş yenisini almadım yedek vardı galiba onu sonra takıcam şimdilik kaçla gittiğimizi göremiyoruz  :(

suskun

bugün arabayı sanayiden çıkardım yeni fotolarını çektim siteye koydum
H.G WORKS

Han

Bu gün güzelce yıkadım onu
km sorunu karbüratör flanşı çatlamış diyeymiş sipariş geçtim çok dandik oluyor bu flanşlar dandik malzeme kullanıyorlar kauçuğğuna  :t
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

vw6n

İçini süpürdüm,motoru mazotla silip güzelce temizledim,ön plakayı çıkarttım,garajı temizledim.

GolfMk1Cabrio

Buluşmaya gittik bol bol gezdik eğlendik muhabbet ettik fotolara bakın anlarsınız  :sevgi:

suskun

H.G WORKS

al_pacino

pompa ayarı yapıldı. kalkışlarda stop ediyordu tekliyordu artık öyle bir problemde kalmadı :D

suskun

Alıntı yapılan: al_pacino - 22 Mart 2010, 23:02:12
pompa ayarı yapıldı. kalkışlarda stop ediyordu tekliyordu artık öyle bir problemde kalmadı :D
:tamamdir :tamamdir :sevgi:
H.G WORKS