Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 32

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

scuderiavw

saolasiniz, ama kotu haber boya gerekio, nazar degdi vallahi, ama mala gelsin diyelim

corrado_g60

kotu olmus gercekten tekrar gecmıs olsun

Erhan

birşey yaptığım yoktu arabaya uzun zamandır, bugün polo için kauçuk paspas aldım birde diğerinden farklı yanan sinyal ampülünü değiştirdim.

VWci

2.5 ytl idi cifti real de gecen gun gordum.....Bire bir kesilmis pas pas mi aldigin ? 6N icin mi yoksa evrensel mi ?

Erhan

evrensel  :), universal herneyse değil,

birebir 6n için cuk oturuyor.

VWci

bir dedigin bir dedigini tutmuyor neyse....;D ;D ;D

Erhan

gayet açık evrensel yada universal değil,

birebir 6n için...

VWci

msn de 6n icin degil diyordun ? tamam anladim AFH aklini basindan almis senin...... ;D ;D ;D

Erhan

paspas için seni mi kırıcam tamam 6n in değil, unisex bu ;D

TuningLINE

ehuehueue ;D ;D ;D bayılıyorum sizin şu konuşmalarınıza
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Erhan

Biraz motoru temizledim,

Tholl-ga

düşünüorum 9. kat cilayı yapsammı die :)

G60

Babamın Volkswagen yedek parçacısı kuzenini alıp 2.el pazarına gitik dün gece saat 1 de.Arada gerçek ismi hırsızlık pazarı ama hırsızlık olanlar kendini belli ettiği için yanaşmadık.Orjinal bir Volkswagen teypi bulduk.Babamın kuzeni seri numarasına baktı 191 le başlıyor.Blaupunkt marka.Hemen 10 milyona aldık ;D .Orjinal Jetta-Golf2 teypi :) .
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."