Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 292

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf-line2

Alıntı yapılan: mira - 10 Ekim 2009, 15:37:47
dün akşam reklamcı arkadaşımla 2 saat uğraşarak çizdiğimiz sticker ı aracıma yapıştırdım...jpeg formatından cdr formatına çevirdik.bayağı zor oldu...ama güzel oldu... :tamamdir

bundan ben istiyorum :)

OffLineR

Ben MKIV için olanını istiyorum  :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: OffLineR - 19 Ekim 2009, 19:45:20
Ben MKIV için olanını istiyorum  :D
Abi ne yazıyo altında tercüme edermisin  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: OffLineR - 19 Ekim 2009, 20:51:19
Yeme beni gökhanım :)
Bu anlama geldiğini hiç sanmıyorum  ;D Vallahi ya abi sölesene  :)

lostys

egzozumu kaybettim, hükümsüzdür...

::) bugün yolda düşmüş :) farketmedim, susturucum yok, böğüre böğüre geziyos :D

mecamir

Alıntı yapılan: lostys - 20 Ekim 2009, 20:39:40
egzozumu kaybettim, hükümsüzdür...

::) bugün yolda düşmüş :) farketmedim, susturucum yok, böğüre böğüre geziyos :D

Yuhh :) nası fark etmezsin koca egzozu İlker  :D Gittiğin yollardan bi daha geçseydin egzoz kazanın çürük falan değilse işe yarardı :)

lostys

Alıntı yapılan: mecamir - 22 Ekim 2009, 16:42:21
Yuhh :) nası fark etmezsin koca egzozu İlker  :D Gittiğin yollardan bi daha geçseydin egzoz kazanın çürük falan değilse işe yarardı :)
ya balıkesire gidiyodum, kestirme olsun diye köy yolundan gittim, bi yerde ses toklaştı, dedim noluyo filan, neyse susurluğa yaklaşınca girdim benzinliğe, baktım arkada bişey eksik, koca egzoz arka susturucunun ön tarafından kopmuş :) dönüşte baktım ama yoktu  :melek:

golf-line2

Alıntı yapılan: lostys - 22 Ekim 2009, 16:51:17
ya balıkesire gidiyodum, kestirme olsun diye köy yolundan gittim, bi yerde ses toklaştı, dedim noluyo filan, neyse susurluğa yaklaşınca girdim benzinliğe, baktım arkada bişey eksik, koca egzoz arka susturucunun ön tarafından kopmuş :) dönüşte baktım ama yoktu  :melek:

hurdacıya denk geldiyse coktan konserwe acacağı olmuştur seninki  :D

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: golf-line2 - 22 Ekim 2009, 16:58:38
hurdacıya denk geldiyse coktan konserwe acacağı olmuştur seninki  :D
Yada inşaatlarda demir olarak görebilirsin. :D
Kılıçoğlu Garage.

lostys

ya egzozcuya göstermiştim kaynak yaptırem diye, adam da çürümüş komple kaynak tutmaz dedi.

CeM öZeR

Su doldurduğumda içinden su bile geçmeyecek kadar tıkanmış açık hava filtre kitimi ve boğaz kelebeğimi temizledim simsiyah renge bürünen filtre kıpkırmızı rengine döndü güzelce basınçlı hava tutup sonra güneşe koyup kuruttum ve tekrar taktım.Test ettim araba sanki 10 beygir almış gibi oldu.  :saskin:  :D Bir daha en geç 5000 km de bir temizliycem filtreyi gerçekten çok farketti arabanın azda olsa toz ve is kaplanmış boğaz kelebeğide temizlendi alt devirler bilhassa daha dikkat çekici bir şekilde farkettirdi.  :tamamdir

mecamir

Alıntı yapılan: lostys - 22 Ekim 2009, 17:09:53
ya egzozcuya göstermiştim kaynak yaptırem diye, adam da çürümüş komple kaynak tutmaz dedi.

o zaman çok da üzülmemek gerek ;)

GolfMk1Cabrio

Far kaşının altına gizlemiş olduğum kırmızı iğren ledlerden kurtuldum  :tamamdir