Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 217

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vw6n

PoloGTI

Vw Polo 6N

OffLineR

Benimkinde İzmir otobanında avladığım arılar bile duruyordu.
Plakayı yağıştırınca yıkatamadım :(
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

G60

Vogtland yaylar takıldı, ön amortisörler değişti, 4 amortisöründe lastik kafaları değişti. VR6 karlık takıldı. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

OffLineR

G60

Yere indikten 15 dakika sonra. Daha inecekmiş, burnu çok düşük glemeye bile başladı bu haliyle bana. Bakalım dükkanda bu gece yollara çıkartamadık daha, yarın sabah nasıl bir hal almış olacak.

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

golf-line2

hadi hayırlısı kullandıkca düşecektir ;)

OffLineR

Süper ya.
Beni de motive ediyor bu tarz çalışmalar.
Benim de takasım geliyor.
Bu arada karter koruma tarzı bir şey taktın mı alta?

vw6n

Hayırlısı olsun önden güzel görünüyor.
darısı başımıza >:D

G60

Karter koruma yok, 3 kasa Golf için hazır koruma yok. Haftaya param falan olursa yaptırıcam sacdan kendim.

OffLineR

4 kasa için hazır var mı biliyo musun :D

G60

Var, sabah birtanesine taktık. Dandirik bir şey de değil, dönerli sistem falan kapak gibi açlılıyo motorun altına ulaşmak için. :)

OffLineR

nerden ne kadar bulabilirim desem çok mu soru sormuş olurum :)