Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 748

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TTU1905

23 nisan tatilini fırsat bilip kırık olan sol aynayı değiştirdim iç rezisdans düğmesini değiştirdim ayrıca boğaz kelebeği denen lanet parçanın da tamirini yaptrdım ve artık arabamda silkeleme sorunu kalmadı :) :)

dirgin

Alıntı yapılan: TTU1905 - 24 Nisan 2014, 12:41:13
23 nisan tatilini fırsat bilip kırık olan sol aynayı değiştirdim iç rezisdans düğmesini değiştirdim ayrıca boğaz kelebeği denen lanet parçanın da tamirini yaptrdım ve artık arabamda silkeleme sorunu kalmadı :) :)
iyi yapmışsın eline sağlık
:) :) :)

MurdeR

pembe güzel durur eğer cafcaflı renkler yapılacaksa  :D

TTU1905

edincol

Alıntı yapılan: TTU1905 - 24 Nisan 2014, 12:41:13

Eline sağlık.

Boğaz kelebeğinin hangi parçası bozuktu ? Nasıl tamir ediliyor ?
Akıl yaşta değil baştadır.

TTU1905

Alıntı yapılan: edincol - 24 Nisan 2014, 14:41:02
Eline sağlık.

Boğaz kelebeğinin hangi parçası bozuktu ? Nasıl tamir ediliyor ?

Emre kardeş hangi parçası bozuktu bilmiyorum ama komple söktüler boğaz kelebeğini yaklaşık 2 saat falan da sürdü tamiri adamlar elektrik elektronik firması acayip de yoğun çalışıyorlar bizim arabaların dilinden de iyi anlıyorlar belliki test sürüşü yaparken muhabbet ettik biraz polalardan bu konularda çok şikayet geliyomuş onlara varsa bi problem tavsiye ederim yani

edincol

Alıntı yapılan: TTU1905 - 24 Nisan 2014, 17:12:35
Emre kardeş hangi parçası bozuktu bilmiyorum ama komple söktüler boğaz kelebeğini yaklaşık 2 saat falan da sürdü tamiri adamlar elektrik elektronik firması acayip de yoğun çalışıyorlar bizim arabaların dilinden de iyi anlıyorlar belliki test sürüşü yaparken muhabbet ettik biraz polalardan bu konularda çok şikayet geliyomuş onlara varsa bi problem tavsiye ederim yani

Aynen hocam sıkıntı yaşayan çok oluyor. Genelde potansiyometre aşındığı için arıza veriyor. Nereye yaptırdığını paylaşabilir misin ? Problem yaşarsam veya yaşayan olursa yönlendirelim.

TTU1905

İstanbul başakşehir ikitelli organize sanayi bölgesi güngören bağcılar sanayi sitesi 21. blok istanbul elektrik elektroniik isimli firma mesut usta ibrahim usta var çok da ilgililer sağolsunlar gelecek olursa bulamazlarsa falan bana msj atsınlar bende tarif konusunda yardımcı olmaya çalışırım.

edincol

edincol

Alıntı yapılan: TTU1905 - 25 Nisan 2014, 08:42:16
İstanbul başakşehir ikitelli organize sanayi bölgesi güngören bağcılar sanayi sitesi 21. blok istanbul elektrik elektroniik isimli firma mesut usta ibrahim usta var çok da ilgililer sağolsunlar gelecek olursa bulamazlarsa falan bana msj atsınlar bende tarif konusunda yardımcı olmaya çalışırım.

http://istanbulelektronikbilgisayar.com/default.aspx

MurdeR

çift kademeli far anahtarı taktım bugün sisleri yaktığımda yeşil yanıyor güzel oldu ve temiz parlak kromlu olmasıda yenileştirdi app plaka yapıldı birde  :)