51 AC 506 byzpolo,da burda...

Başlatan emrese, 06 Ekim 2009, 11:04:55

« önceki - sonraki »

CoX_BoY

Alıntı yapılan: Ercan_35 - 14 Ocak 2010, 01:40:29
Aracını çok güzel beyaz ve kırmızı çok yakışıyor bu araçlara yalnız 17" jant çok fazla aracın yürümesini kesin etkilemiştir. Bence performans istiyorsan max 15" takmalısın 50 yanak lastikte en idaeli hem yere biraz daha yaklaşırsın.  ;)
ala bende aynı düşüncedeyim bide 205 taban fazla gibi geldi bana yormasın motoru ama Allah kazadan beladan sakınsın cok tatlı :tamamdir

emrese

Alıntı yapılan: Ercan_35 - 14 Ocak 2010, 01:40:29
Aracını çok güzel beyaz ve kırmızı çok yakışıyor bu araçlara yalnız 17" jant çok fazla aracın yürümesini kesin etkilemiştir. Bence performans istiyorsan max 15" takmalısın 50 yanak lastikte en idaeli hem yere biraz daha yaklaşırsın.  ;)

Alıntı yapılan: CoX_BoY - 14 Ocak 2010, 10:26:46
ala bende aynı düşüncedeyim bide 205 taban fazla gibi geldi bana yormasın motoru ama Allah kazadan beladan sakınsın cok tatlı :tamamdir

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim zaten çıkardım yerine 195/45/16 aldım aracı bayaa etkilemiş şimdilerde çok iyi

CoX_BoY

baya rahatlamıştır bide yakıt cok fark edecek keyifli sürüşler  :)

hocin

araba bence hoş olmuş, jantlar güzel, aleminyum alışım jantlarla yakıt ilişkisi varmı arkadaşlar?

emrese

Alıntı yapılan: CoX_BoY - 14 Ocak 2010, 13:04:14
baya rahatlamıştır bide yakıt cok fark edecek keyifli sürüşler  :)
evet ordada farkı oldu 17 çok kasmıştı 17 takılıyken 40krş45krş çivarı yakıyordu şimdi daha ölçemedim ama ibre bayadır aynı yerde :D

emrese

Alıntı yapılan: hocin - 15 Ocak 2010, 02:32:25
araba bence hoş olmuş, jantlar güzel, aleminyum alışım jantlarla yakıt ilişkisi varmı arkadaşlar?
Teşekkür ederim jantlar malesef çıktı jantın büyüklüğüyle alakası var yoksa orjinal ölçülerde çelik jantla bi fark olmaz

yeni polocu

arabalarınız güzel allah kaza belaa vermesin

emrese

Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun

semko

jantlarına hasta oldum arabayı göstermiş tatlı durmuş . bence yan camları 1 numara flm arka camı 2 ön cama da % 50 şeffaf lazer kesim film yaptırırsan süpper olur . tabi zenon koyarsan arabanın sertliği ortaya cıkar ;)

emrese

Alıntı yapılan: semko - 15 Şubat 2010, 11:27:25
jantlarına hasta oldum arabayı göstermiş tatlı durmuş . bence yan camları 1 numara flm arka camı 2 ön cama da % 50 şeffaf lazer kesim film yaptırırsan süpper olur . tabi zenon koyarsan arabanın sertliği ortaya cıkar ;)

Resimleri yenileyemedim şuan ön camda dahil komple film ve neon angel var sırada xeon  var kısmetse

TwinCept

Çok güzel olmuş harika bu 6n2 cok şeker bi kasa zaten.Ben küçük bora diorum.Kısmetse bende nisanı bekliyorum amerikan film cektiricem bende suan nemli hava malum tekirdag burasi :)) Allah kaza bela vermesin güle güle kullan