işte aranan video

Başlatan cabrio63, 04 Ekim 2009, 23:57:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemdermen

2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

gti34

devran

offf off fena yardırmış :D :D D:

Mk1GTI

.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

TEYOLOGY

nasıl yani? ama nasıl?  :o :o :o şaşkınlıktan küçük dilimle birlikte büyük dilimi de yuttum. mümkün mü ya?
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

devran

oluyo işte :D nie şasırıyon hafif kuş gibi bi kasası var ve çokta çiğerli

Mk1GTI

Videodaki Mk1 82 model 1,8dx BBS edition ve aracı kullanan şahsın kendi müzesindeki aracıdır..  880kg 112PS standart bir mk1 extra hiçbir eklentisi yok..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Ouzoo

Mk1 iyi gitmiş te, mk4'e yazık olmuş bu kadar geriye düşmesi hepsinden ilginç..
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

GolfMk1Diesel

ya arkadaşlar bende youtubenin videoları açılmıyo on eror accured,please try again later yazıyo mubarek hiç bi video da açılmıyo ya kafayı yicem :@
Kılıçoğlu Garage.

SPoRTeXHauST

Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: SPoRTeXHauST - 12 Ekim 2009, 15:38:46
http://divxm.com/yasaklanmis-sitelere-giris-dns-ayarlari-t50080.html
Abi burda denileni yaptım ama o ensonda girilen klasördeki dosya benim bilgisayarda yok o yüzdenmi yapıyo??
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

Golf 4 e yazık olmuş gerçektende  :(
ob ein leben nach dem cabrio ist ???