Gönderen Konu: golf4 tekleme.  (Okunma sayısı 11535 defa)

Çevrimdışı brkpls

• Profili Görüntüle
Ynt: golf4 tekleme.
« Yanıtla #14 : 08 Ekim 2009, 00:24:50 »
aracı bilgisayara bağlattığnızda herhangi bir hata veriyormu ? sıcaklık sensorü bozuksa bu tür sıkıntı yaratabilir ,

Çevrimdışı ehrimen54

• Profili Görüntüle
Ynt: golf4 tekleme.
« Yanıtla #15 : 08 Ekim 2009, 13:18:24 »
arkadaşlar herkese selamlar,2003 golf 1.6 sahibiyim. YAzdan beri devam eden bi problemim var,eger tahmini yorumlarda bulunursanız sevinirim. Aracımı ilk çalıştırdıgımda(marşta bi problem yok,rahat çalışıyo) 5-10 saniye benzini yemiyo,tekliyo.bundan sonrası normal hicbir problem yok. Bogaz kelebegi dediler temizlendi duzelmedi,benzin pompası denildi degişti yine düzelmedi.En son enjektörlerden birtanesi arızalı ,benzini az gonderiyo denildi,ama ben guvenemedim degiştirtmedim.Siz ne dersiniz? Şimdiden teşekkurler ;)

Sevgili cayanne;

2003 primiline oto.vites Lpg li arac sahibiyim...aynı sorun bendede var sadece aracı sabah calıstırırken aracım sureklı teklıyo tıtreme yapıyo ve hemen motor arıza lambasını yakıp yakıp sonduruyo...suanlık bende arabayı dınlıyorum bılgısayara taktırıp hatayı sıldırıyorum...ateşleme sistemini yenılettım (buji,bobin vs...) ama sorun hala devam edıyo...siboplardan dıyolar ama tam guvenemedım beklemedeyım ama sureklı motor arıza hatası verıyo cok sınır bozucu bısey bunu bılgısayara sokmadan sondurme yontemlerı yok mu?
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2009, 13:19:01 Gönderen: ehrimen54 »

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.