×

Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ÇEKİŞ PROBLEMİ
 

ÇEKİŞ PROBLEMİ

Başlatan ilkerkocer, 14 Haziran 2007, 15:39:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilkerkocer

Arkadaşlar merhaba.Bende 99 akl motor golf var.araba ne oldu anlamadım çekişten düştü.150 km hıza kadar araba kendini sıkıyor sonra rahatlıyor.bu durum hakkında fikiri veya tecrübesi olan varsa bana yardımcı olabilirmi?ne yapmalıyım?

mecamir

Durup dururken mi oldu yoksa herhangi bir uygulamadan sonra mı? Durup dururken ise filtreni kontrol et, ateşleme sistemini kontrol et :) İlk etapta bunlar geliyo aklıma

ilkerkocer

durup dururken oldu vallahi.bakımları felan yeni yaptırdım ama değişen bir şey olmadı.enjektörlerden şüpheleniyorum ama bilmiyorum.

Dr_EmrE

Hocam bide 150.den sora falan kendini bırakıyorsa bide frenlerine bak boş yolda bi dene bakalım 150.den sonra hızda düşmeler oluyor mu... Fazla sıkıyor olabilir..
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

ilkerkocer

frenler ile ilgili bir sıkıntı yok.dün tekrar aracı test etmek için otobana çıktım ve şunu fark ettim.4100 devirden sonra araba açılıyor ve normal çekişe biniyor.motorda problem yok çünki 4100 den sonra rahatlıkla 200 210 u görüyor araba ama düşük hızlarda arabada hiç çekiş yok.bu her viteste oluyor.anlamadım gitti.

ilkerkocer

Arkadaşlar  Ankara da olan varsa otonama kesinlikle ve kesilikle gitmesin!Adamların kucağına düşmeyin kötü tokatlamaya çalışıyorlar.Çekiş problemi var diye yazmıştımya otonam bana bir yazdı bir yazdı akıllara zarar:).enjektör pompa v.s v.s 2 3 bin lira masrafı olur dediler.Pazartesi günü tavsiye üzerine bir ustaya gittim derdimi anlattım.Usta bu arabayı bugün ya satacağım yada tamir edeceksin dedim.Usta derdimi dinledi ve gülerek bu araba saat gibi meraklanma tek sorunu HAVA DEBİ METRESİ arızalanmış onu değiştirelim sorun ortadan kalkar dedi.Dediği gibi parça değişince arabanın herşeyi düzeldi ve masrafımda 250 ytl :).Arabam şu anda köpek gibi yol tanımıyor inanın ve yakıt ciddi anlamda düştü.20 ytl yakıt ile iş yerime 2 gün gidip  gelebiliyordum şimdi ise 4 gün rahat kullanıyorum. TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM ANKARA DAKİ ARKADAŞLAR OTONAMA GİTMEYİN DÜDÜKLEMEYE ÇALIŞIYORLAR.Başka bir örnek Debriyaj seti otonamda 265 ytl değişimi 280 ytl aynı marka orjinal piyasada 170 ytl değişimi 100 ytl haberiniz olsun.GİTTİĞİM USTA İLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKAM YOK VE REKLAM İÇİN SÖYLEMİYORUM ŞAŞMAZDA BAŞEĞMEZ DİYE BİR SERVİS.ŞAŞMAZA GİRİŞTE 2. SAĞDA 300 METRE SONRA SAĞDA.ADAM DÜRÜST ÇALIŞIYOR.

noscuta

arabanın bobınıne bı baktır derım aynı sorun bende vardı benım arbada 140 ta takılı kalıp sonradan atıyodu bobını arızalanmıs bence bı goster.. gecmıs olsun
bende vw yım...

soner35

otomatik değil demi bu araç ?

golf_4

bende çekiş problemi yaşayanlaran idim 2 gün önce boğaz kelebeğini ve benzin filtresini değiştirdim şimdi canavar  gibi oldu aracım..
birde araba bi acayip çalışıyordu sanki tekler gibi aracı  bilgisayara bağladı hazırlık kodları saçma sapan idi onlarda düzeltildi şimdi tam olması gerektiği gibi oldu
Vorsprung Durch Technik