Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
8000 tl ye kadar vw aranıyor....

8000 tl ye kadar vw aranıyor....

Başlatan escocem, 16 Kasım 2009, 00:30:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

Arkadaşlar merhaba,

kız arkadaşıma araba alıcaz düşündüm taşındım 8000 e kadar piyasada istanbulda kullanılcak biraz modelli temiz problemsiz bi vw alalım dedik..öncesinde eski kasa clio uno vb düşündüm sonra dedimki kendimce sen vw cisin ne renosu ne fiatı...polo düşünüyorum 8000 e kadar ağırlıklı..bu mkine nedir ne değildir classici sportline ı vb vb çeşitleri ar..ney nedir beni aydınlatırsanız hatta aramızdan problemsiz polosu olupta bu fiyatları düşünen varsa yazarsa memnun olurum..

hasan881

polo classıc:100hp 99 model: 12.500
1.6 8v 98 model: 10-12.000 tl
sportlıne 98 model : 11.000-12.500
1.4 16v 00 model : 13.000-16.000
8000 tl ye polodan hayır gelmez hıc bulasma gıt palıo al alırsın kazalı hatalı sorunlu arabayı 9.000 e basın agrır Palıo sıddetle sıze uuyar

G60

8 bin liraya tek kapı 8v güzel bir Polo bulunur.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

escocem

intenette bakıyorum zaten fiyatlar 6500 den başlıyor hal böyleyken 8000e düzgün birşey bulmamak imkansız. ;)bir sürüs portline var bu paraya..yokmu tavsiyesi olan?

mecamir

mk1 alıp güzelce elden geçir 8000'e mal olacak kadar, binin işte mk1 mk1  :)   :sevgi:

Şaka bi yana bence o fiyata en iyi araçlar Ford Ka ve VW Polo. Ama polo'nun düzgününü bulmak lazım. Ka'nın piyasası zaten 7-8 ;)

escocem

kanın parçası pahalı kuzen brde polomu ka mı diyince polu önde :)bizimki turuncu sportline var bi tane modlu ona takıldı ya hayırlsıı :)

mecamir

Çok güzel polo'nun turuncusu. kavun içi daha doğrusu  :)

hasan881

90.000 bakımı orjınal parcalar olunca 900 tl tutan bogaz kelebegı 350 tl olan kapı kolu ve cıtaları 500 tl tutan bır arabayı tamponlarıda ayırıp parcalasan zaten eder 5-6 mılyar ama sası sı egrı arabayı 3.000 tl e de bulursun

mecamir

fena görünmüyor :) ön takımdan kastı neymiş sahibinin?

escocem

ka var bi tane kzen 7kağıda ona bakıcaz perşembe günü..burda çok yazılıp cizildi boğaz kelebeği vazgeçtim ondan şimdilik

clio rsı var aslında 7 kağıda :D

Ouzoo

Tanımıyorum ilan sahibini ama şu nasıl..Cordoba ve ibizalar bayağı güzel parlara gidiyor.Yarım gömlek üstün hem polodan
http://www.sahibinden.com/damping_sikintidan_sahin_parasina_cordoba-49WQQaXQQ14634926WQQpXQQdisplayitem
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

escocem

3 kasa golf gtı arar olduk  bu sıra..4 kapı olrsa tercih sebebi fakat öncelikle sorunsuz orjinal bi araç aradığımız..aramızda varsa bakalım görüşelim..