spor koltuk hakkında yardım

Başlatan semihyalin, 05 Mayıs 2007, 15:36:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

semihyalin

arkadaslar spor koltuk alacagım ama gumrukte sıkısmıs :) koltuklar cıkmıyormus o yuzdende koltuk sıkıntım var bıle varsa bana bır kac adres verebılırmı arkadaslar veya telde verebılırsınız en gec carsamba gunune kadar almalıyım saolun sımdıden
VW GOLF R 32

SPoRTeXHauST

Gümrükten koltukları almayı düşünmüyomusun ? Gümrüğe gidip, vergisini ödedikten sonra koltukları alabilirsin. Bence yeni koltuktan daha uygun olucaktır.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

semihyalin

yok bea ben almıcam getırttıren bu fırma sırketlerde kımsede yok elınde kalan veya olanlarda var suanda yaptıgım arastırmada monzanın deri spor koltuk olarak sadece onlar var 2 adeti 900 ytl
VW GOLF R 32

escocem

yedin son serisinde çifti 400 ytl gibi i fiyatta...sitelerinden bakabilirsin...siyah kumaş olanı güzel bence...

semihyalin

ama kımsede hıc bır sıtenın elınde yok mal 1 ay ıcerısınde dıyorlar buda komık bır olay
VW GOLF R 32

escocem

yedin kendi sitesinden bağlantı kurarsan yok diyeceklerini sanmıyorum...

Erhan

ben olsam audi, vw yada uyabilecek aracına başka marka spor araçlardan çıkma koltuklara bakardım...

semihyalin

ERHAN arkadasım cok guzel demıssınde ben bır araba ıcın bu kadar uzun surede parca arayacagıma buldugumu takmak ıstıyorum vallahi sıkıldım yawww :)

yok benım cocukluktan berı bır golf hayalım vardı ben suanda onu gerceklestırıyorum o yuzden spor olsun :)
VW GOLF R 32

METiN

www.monzasports.com.tr yada www.monzasport.com.tr, cifti 550 ytl.ydi, tavsiye ederim, insallah ellerinde vardır, yerleride ist. aksarayda :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

escocem

bence monza en son secenek felan olmaılı sebeb olarakta piyasadaki en kaba koltuk modelleri monzanın...

semihyalin

VW GOLF R 32

TuningLINE

http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

semihyalin

a3 racing ABD markasıymıs tanımıyorum bılmıyorum mavi renkte :)
VW GOLF R 32

escocem

resmi varmı fiyatı ndr bende düşünüyorum bu sıra almayı..yurt dışında çok güzel ürünler var 10 sene geriden geliyoruz sinir olmamak elde değil...