97 polo plastik aksam

Başlatan atalaysam, 31 Ağustos 2009, 21:05:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

atalaysam

selam arkadaşlar 97 polo göğüste cd player ve klımanın oldugu konsoldaki plastik askam catlıyo değistirmek  bana neye mal olur kendım de değiştirebilir miyim

ahmed6042

kronik galiba bende de var aynı problem.çıkması 100-150 civarı galiba ama ben kaplama yaptırmayı düşünüyorum ama maaliyetini bilmiyorum onun henüz.
Das auto.

gto

merhabalar.istanbulda ümraniye sanayi sitesinde vw çıkmacısında 80 lira bahsettiğiniz paeça. benimkide yarık fiyat almıştım ordan .çıkmacının adıda oto2000 miydi neydi sorarsanız sanayide yardımcı olurlar dükkanın yerine  :)

3t3m

arkadaslar benımkınde  hıc bır catlama  yok  hatta   ben soktum o  4 lunun mandallarını ıcınde seat yazıyo :D  motordada   audı  ısaretıı var :D

atalaysam

vah 3t3m senın araba da baya cok yonlu ya hertelden varmıs masallah:) tesekkurler arkadaşlar bu olay sıcaktan mı yoksa motor tıtresımınden mı oluyo bi çözemedim hala yaf:s
:)

ahmed6042

sanırım bu durum hava değişikliğinden kaynaklanıyor.Kapalı garaj gibi bir nimetimiz olsa bunlar olmaz da neyse..
Das auto.

atalaysam

kapalı garaj olsaydı arabada parfum patlatmazdım kardes ya on cam sag kapı komple dagıldı dıkkat aman dıkkat cok sıcak deıldı ama nasıl patladı anlamadım

3t3m

vallahi  araba bu sene 100.000km oldu napalım :D lastıkler fln  daha  2.kez degıstı :D

Creasy

Selamlar arkadaslar bende 1 ay önce 97 model 6n classic aldım  o sorun kronik galiba benimkide çatlak buldum ama çok pahalı 50 euro+kdv