buda benim mk1

Başlatan siyahbereli, 30 Ağustos 2009, 23:30:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

tam emin olamadım fakat tanıyorum bu aracı sahibinde mk2 gtı da vardı.hollandalı biri olması lazım..genç 30lu yaşlarda..

GolfMk1Diesel

araç çok güzel ve tatlı duruyor fakat jant aracı boğmuş gibi hayırlı sürüşler çok harika galiba ön panjur mk2 sanırım ama çok yakışmış  :sevgi: :tamamdir :)
Kılıçoğlu Garage.

Rapunzo

Çok alımlı duruyor maşallah :) boyamayı kendin mi yaptın, öyleyse ne kadara maloldu?

siyahbereli

merhaba escocem dogru hatırlıyorsun aracı o hollandalı arkadaşa satmıştım daha sonra tekrar geri aldım araç 2003 ten beri bende kısa bir süre ayrıldık 7 ay kadar ve tekrar geri aldım o arkadaş kendi mk2 sini satmaktan vazgeçti aracın kaydı bende olunca bende geri aldım

siyahbereli

merhaba birkan evet ön pancur mk2 jantlar hakkındaki düşüncene katılmıyorum desem yalan olur ufaktan araştırıyorum yakışacak birşeyler ayarlayacagım

siyahbereli

merhaba rapunzo araç boyanalı birsene kadar oldu ama fazla kullanmıyorum kapalı yerde duruyor yakın zamanda bir arkadaşınkini boyattık 700 tl ye teşekkürler...

e12

aracın boyası durusu güzel duruyo güle güle kullanın..arac acilinden yay ve jant diye bagırıyor.. ;D :tamamdir

siyahbereli

teşekkürler.... ufak tefek bişeyler yapacaz zamanla