mk1 e satılıklar-takaslı

Başlatan ccc_mk1, 23 Haziran 2009, 03:50:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ccc_mk1

araçdan çıkan torpido kapağı üste açılan göğüs satılıkdır çok temizdir yanlız kültablasının takıldığı yerde ufak atmalar mevcut kültablası takılınca belli olmuyo içe doğru olduğu için güneş izi çatlak patlak vs yok.
boş halde veriyorum 150 lira
çift far panjur ve farları var fiyatlarını bilmiyorum işin açığı resimleri en kısa zaman da çekip koyarımk.satmaktan ziyade takasa daha olumlu bakıyorum mk1 le ilgili işime yarayacak herşeyle takas olur.

Mk1GTI

Konsolun bi resmini yollarmısın...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

ccc_mk1

2 gün içinde çekip yollarım abi

Mk1GTI

Bu yeni tiplerdenmi sendeki kare tacho lu...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

ccc_mk1

kare yeni tip olanlardan resimleri yarın çekicem kısmetse  :)

ekselanss_44

abicim bu göğüs için görüşebilirmiyiz bi resim falan varmı bide numara verym bana ulaşırsan cok memnun olurum 05349216955

Han

resim görelim :D sen torpidoyu nerden aldın aracına taktığını sıfırmı?
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

ekselanss_44

ya yok torpidoyu forumdan bi arkadaştan aldım. eyeni tip torpido devir sati ve gösterge kare