MKIII projesi

Başlatan serkan saygın, 16 Ağustos 2009, 12:51:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mikail

usta sizden bi ricam olcak benzin bogaz kelebeginde bulunan benzin enjektörüne giren soket var o soketteki kablo renk lerini 1,2,3,4 numaralarına hangi renk kodlu kablonungirdigini yazabilirmisiniz zahmet olmazsa

serkan saygın

ok garaja gittigimde muhakkak bakar yazarım ;)

yellow_driver

kolay gelsin, temiz bir çalışmayla güzel bişi çıkar umarım.  8)

mikail

şimdiden çuk teşekkür ederim

kesik44

çok kolay gelsin kolay işler değil ama bittiğindeki zevk hiçbişeye benzemez sorun yaşamaman dileğiyle...

mikail

abi şu enjeksiyona giren kabloların dizilimini 4 gözle bekliyorum 8)

Mete35MkII

allah kolaylık versin...
,...,,,

serkan saygın

herkese teşekkürler arkadaşlar.
mikail kardeşim henüz aracın yanına gidemedim kardeşim ama gidince ilk işim o olucak.hatta telefon numaranı ver bana aracın yanındayken arıyım seni ;)

mikail

abi  sana okadar zahmet vermek istemem eger bakıpta yazman mümkünse allah razı olsun derim yanlış anlama numarayı vermek degil sorun yada şöyle yapalım benim numaram 05547519231 benim numaram sen de numaranı ana ver aracın yanına gıtıgınde bı cagrı at ben senı arıyayım.

erdem2179

bide boyandımı harika olur uğraştığına değer allah kolaylık versin arkadaşım...
Mk3 gti

serkan saygın

herkese teşekkürler arkadaşlar. :tamamdir

mikail kardeşim ben araca gidemedim ama abime söledim oda bakmayı unutmuş gittiğinde kusuruma bakmassın umarım kardeşim en kısa sürede bende öğrenip dünücem sana ;)

buyrun son güncel fotolar ;)
araç en sonunda macuna alındı.

tavan söküldü ruff göründüğü gibi şu an yok :D

arka kısımdaki çürüklere el atıldı.

sürücü kapısı menteşeden düşüyordu onu gaynak yaptık ;)

Front side ;)

ve sol aks fotosu ile sona eriyor bugünk, foto derlememiz :D

mikail

Alıntı yapılan: serkan saygın - 26 Eylül 2009, 23:24:16
herkese teşekkürler arkadaşlar. :tamamdir

mikail kardeşim ben araca gidemedim ama abime söledim oda bakmayı unutmuş gittiğinde kusuruma bakmassın umarım kardeşim en kısa sürede bende öğrenip dünücem sana ;)

buyrun son güncel fotolar ;)
araç en sonunda macuna alındı.

tavan söküldü ruff göründüğü gibi şu an yok :D

arka kısımdaki çürüklere el atıldı.

sürücü kapısı menteşeden düşüyordu onu gaynak yaptık ;)

Front side ;)

ve sol aks fotosu ile sona eriyor bugünk, foto derlememiz :D

önemli degil abi kusura cahiller bakar..bu arada güzel çalışma allah yardım etsin umarım istedigin sonuc cıkar

cabrio63

mikail

ammmaaannn debriyaj kolunu telden çıkartma ihtiyacı duyarsan eger olu  cok yavasça bırak yoksa içeede kolun üzerindeki tırnak o vw ambleminin oldugu yeşil kapagı cıkarıyor bütün yag bosalıyor ve baskı balatayı ayırmakta gorevlı 1 parca düşüyor.basıma geldide söylüyorum..