yedek parçanın satıldığı güvenli sanal alışveriş sitesi

Başlatan ADEM252, 29 Temmuz 2009, 16:16:07

« önceki - sonraki »

ADEM252

Evet arkadaşlar bulunduğum yer kasaba.haliyle ilçede bile golfun yedek parçası bulunmuyor.İnterneten alışveriş yapan arkadaşlar vasa güvenli olan sanal alışveriş sitesini söyleyebilirler mi? Reklam olacak diyorsanız [email protected]  mail adresime de e-posta olarak gönderebilirsiniz.şimdiden teşekür ederim.

cesimoglu

www.otostart.com var aracın şase numarasına kadar garantileyip öyle parça çıkarıyorlar hatta siteden direk msn yolu ile konuşabiliyorsunuz

ADEM252

siz kredi kartı ile alışveriş yaptınız mı o siteden?

SPoRTeXHauST

www.parcatreni.com 'dan alışveriş yaptım.
www.otoparcasepeti.com 'dan yapan arkadaşlar var.

www.otostart.com büyük bi kuruluş sanırım. İstanbulda bi ara billboardlarda çok reklamını gördüm.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

ADEM252

BLaCk_VWoLf

Arkadaşlar otostart.com dan alışveriş yapan var mı?ürünleri kaliteli gözüküyor ama hizmet nasıldır bilemiyorum  ???

muharrem77

Alıntı yapılan: SPoRTeXHauST - 01 Ağustos 2009, 12:24:25
www.parcatreni.com 'dan alışveriş yaptım.
www.otoparcasepeti.com 'dan yapan arkadaşlar var.

www.otostart.com büyük bi kuruluş sanırım. İstanbulda bi ara billboardlarda çok reklamını gördüm.
:tamamdir

barut

işin güzelliği isterseniz bosch car servislerindeki işçilik fiyatlarıda görünüyor isterseniz servise para vermeden siteye malzeme + işçilik ödemesi yaparak ürünü alıp servisde yaptırabiliyorsunuz  :tamamdir

nizam

Alıntı yapılan: barut - 17 Ağustos 2011, 17:27:06
işin güzelliği isterseniz bosch car servislerindeki işçilik fiyatlarıda görünüyor isterseniz servise para vermeden siteye malzeme + işçilik ödemesi yaparak ürünü alıp servisde yaptırabiliyorsunuz  :tamamdir

nasıl yani abi açıklarmısın
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

BLaCk_VWoLf

arkadaşlar iyi güzel herkes güzelliklerden bahsediyorda alışveriş yapan yok mu aranızda  ???

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

serhaty

www.yedekparcabul.com dan alışveriş yaptım herhangi bir sorun yaşamadım. 

barut

Alıntı yapılan: nizam - 18 Ağustos 2011, 10:29:21
teşekkürler nasıl çalısıyor ? muş ögrendik

o muş eki benimde yeni öğrendiğimi izah etmek içindi Nizam yanlış anlaşılma olmasın  :saygılar