'99 Highline - '01 Comfortline - Yardım

Başlatan VW_Golf, 19 Temmuz 2009, 17:17:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VW_Golf

Arkadaşlar '01 comfortline golf 4 ararken temiz bir '99 highline golf 4 buldum. Rengide siyah. Sizce ne yapmalıyım? 1.8 motor hakkında bilgim yok. 16v mi yoksa 1.6 SR gibi 8v mi? Kaç beygir. Sesi hoş geliyordu açıkçası.
'99 highline 'da kararan dikiz aynası, kadife koltuk, yol bilgisayarı, hız sabitleyici, yağmur sensörü yok. '01 comfortline 'da ise bunların hepsi mevcut (2001 comfortlinelarda climatronik standarttı).
Tabiki fiyat bakımından '01 comfortline daha pahalı.

fosilci

Hız sabitleyici 4 kasa golflerde yok 5 kasa golflerde var diye biliyorum yeni jettalarda felan var

fosilci

Bu arada ben senin yerinde olsa comfortline den saşmam :)

R-Line

Golf IV tede hız sabitleyici var.
sonradanda taktırılabilir fakat boğaz kelebeğinin elektronik olması gerekir.  ;)


musti 16

Performans istiyorsan highline bunun yanında fazladan vergi motor hacminden dolayı yinede sende bizim gibi comfortline dan şaşma.... :tamamdir
Golf kullanmak ayrıcalıktır...

ex-FOR

arkadaşım gelirin iyise sorundegil diyorsan 1.8 hıgline al.yok daha tasaruflu.komforlu olsun diyorsan comfortline al.bn dede comfortline 2001 var şükür diyorum.alacagın arabaların hali nasıl bilmiyorum.
    -Kilometresi baskı,fren balatası ,triger kayışı ,lastikleri, motoru, yürüyen aksamı vs...
    -Tavsiyem almadan önce servise götür incelet durumunu (için rahat olmasını istiyorsan)
hayırlısı arkadşım.. :bekleriz:

VW_Golf

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bu iki araç arasında kalmıştım ancak çok farklı şeyler oldu. 2 otomobilde olmadı yani, konu kapatılabilir. Düşünceleriniz için tekrar teşekkür ederim.