1.6 Golf ile Maksimum Kaç KM/H Ulaştınız?

Başlatan golf1909, 25 Nisan 2007, 12:05:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

SPoRTeXHauST

Harbiden avcıymış. Bide o kadranı boşa koydukları söylenir.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

blackjack

AKL motorla İzmir-Çeşme arası 220 görmüştüm...
Golf IV

oguz oktay

1,4 poloyla kurt köy otobanında 200 kmh

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

ydnbngl

Valla bende 2003 otomatik golfvar hafif eğimle 200km gördüm devir 6500 deydi(Araç benzinliyken denemiştim)

oguz oktay

vala istanbulda olupta yuregi olan larımız varsa cıkabiliriz her türlü güvenirim koray abi arabama biliosun ;D

KaRaŞaRLı

arkadaşlar bu 260 kadran konusu baya bi sarmış:)..bi iddaa da ortaya ben atıyım :D:D 260 kadranı araç 220 km (son hız) yaparken arkadan bir aracın (ferrari, porsche, gallardo vs. :D:D ) itmesi sonucunda 40 km daha tölerans tanınmış :D:D yokuş aşşa fln göz önünde bulundurularak :D:D hani arkadan biri iterse motor zorlanmasın diye yapılan bi uygulama:D:D

SLEEPERS

golf 5 1.6 102 8v arac 15000km de fabrıka degerlerının ustune arkadan ruzgar alırsa yada eğim olursa cıkıyor onun dısında yok.
fabrıka verısı 184 ; eğimsiz bi yolda ruzgar durumuna gore 185/190 kmh 5600d/d.ayrıca bu hıza tum vıteslerde kesıcıye kadar zorlanarak ulasılıyor.yanı bı surus hatası olmadıgını dusunuyorum.

bu arabayı sıfır aldım..(bundan once 99 model akl motorlu 100hp 8v mk4 um vardı  ; o baskaydı.solenen degerlerın 240 olmasa bıle 210 rahat yapar dıye dusunuyorum.)bunda sorun var dıye servıse bıle gıttım ama sorun yok.

102hp mk5 tecubelerınızı paylasırsanız sevınırım...

pepe

arkadaşlar 1.8 20 v ile gazlayan yok mu göremedim   :(

yellow_driver

iyi gider zanlımca :D hem güç hem tork daha fazla :tamamdir

revelation

Ankara - Yozgat
25.04.2009 Kırıkkale çıkışı 20. km
185 km/h

LPG

kaya_01

1.8 20 valve 125 hp seat toledom vardı, gerçekten mükemmel ötesi bi araçtı konya seydişehire sattım.. 
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

scaliskan