dizel gtı olurmu ?

Başlatan GolfMk1Diesel, 17 Temmuz 2009, 10:24:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Diesel

ustalarım bi sorum olucak dizel 5 kapı gtı olurmu ?cevaplarınızı bekliyorum
Kılıçoğlu Garage.

erdem2179

Mk3 gti

Mete35MkII

,...,,,

GolfMk1Diesel

mete abi gtd ve gtı aynımı yoksa gtı daha üstünmü ????
Kılıçoğlu Garage.

taha_jetta80

arkadaşım dizel aracın gti ı olmaz benznli aracın gti ı olur.. 

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: taha_jetta80 - 17 Temmuz 2009, 17:09:06
arkadaşım dizel aracın gti ı olmaz benznli aracın gti ı olur.. 

tşk ler :sevgi:
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

Birkan kanka sen iyicene saçmaladın GTI lara biraz fazla bakmaktan aklın karıştı heralde ;D benzinli GTI dizel GTD GTI 1.6 110 Hp DX GTI 1.8 112 GTD 1.9  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: gokhanficici - 17 Temmuz 2009, 20:43:39
Birkan kanka sen iyicene saçmaladın GTI lara biraz fazla bakmaktan aklın karıştı heralde ;D benzinli GTI dizel GTD GTI 1.6 110 Hp DX GTI 1.8 112 GTD 1.9  :tamamdir

çok haklısın kanka kafayı üşüttüm herhalde dizelde gtd benzinlide gtı olcağını düşünemedim  :saskin:

afedersiniz arkadaşlar

bu arada gökhan nerelerdesin aga özlettin kendini ???? :sevgi:
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

Merak etme bende asıl senin kadar manyağım ne yapayımya bıkamıyorum fotolar gözümü alıyor hadi gel yanımıza diyor ama  :( Kanka  nette bi arıza vardı ondan giremiyodum bende sizi özledim siteye girince nasıl sevindim bilemessin :tamamdir :sevgi:

GolfMk1Diesel

bende arada bir siteye giremiyorum tamir mamir dio  >:( :(
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

other29

Eskiden (yasalar değişmeden önce) GTI ları dizele çeviriyorlardı. Eğer GTI dizele çevriliyorsa dizelde GTI a çevrilebilir bence.

erdem2179

gti ı dizele çevirmek ayrı bi olay dizel olunca gti olmaz yani işin özü gti gti,dır değişmez
Mk3 gti

sismic

hazır konu açılmışken benimde kafama takılan bi soru var. buralarda bi mk3 dolaşıyor siyah tek kapı, arkasında hem TDI hemde GTI yazıyor araç TDI a daha çok benziyor bana göre ama hangisi doğrudur yada ikisi birden olabilme ihtimali nedir, böyle bi saçmalık varmıdır, yoksa hepsi fake mi :D  benim aklım almadı doğrusu ???