1992 golf 2 kilometre teli

Başlatan safran, 11 Haziran 2009, 17:46:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

safran

arkdaşlar bana golf 2 kilometre teli orjinal lazım var olan bilen varsa lütfen yardım

yavuzz

Alıntı yapılan: safran - 11 Haziran 2009, 17:46:09
arkdaşlar bana golf 2 kilometre teli orjinal lazım var olan bilen varsa lütfen yardım

orjinale yakın var olmazmı

safran

var bendede taktım yolda ses yapıtyor orjinal olacak gardasım duyan bilen varsa paylaşın lütfen

safran

yanlıs yere resim koydum özürdilerim

Mk1GTI

Arkadaşım burcanda orjinal KM teli mevcut.. Ben kendileri ile devamlı iletişim halindeyim bizimde bazı isteklerimiz var onları sorarken forumdaki arkadaşlarımızında ihtiyaçlarını araya sıkıştırıyoruz... Bi ara kendilerini yardımcı olucaklar sizede...

Siteleri daha yeni yapılıyor listede gözükmüyor.. 0212 633 45 77 bi ara VWTR üyesi olduğunuda mutlaka söyle kendilerine...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

yavuzz

Alıntı yapılan: safran - 12 Haziran 2009, 00:57:59
var bendede taktım yolda ses yapıtyor orjinal olacak gardasım duyan bilen varsa paylaşın lütfen

ben 7 aydır kullanıyorum ses felan duymadım

safran

tüm arakadaşlara teşekkür ederim ilginize ben orjinal km teli aldım olay bitmiştir
sesden kurtuldum cıt cıt sesi beni fitil etttiydi

not: 100 wat beyaz far  ampulu 2 li far hem uzuna hem kısalar  ne takım tavsiye ltfen