gümrükte satılık golf

Başlatan yavuzz, 09 Temmuz 2009, 17:47:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cabrio63

zaten yanlış görmüosam cabrionun üstüne muz tipi silecek var.bu da demek oluyoki yakın zamanda kullanılıodu bu araç

VW-Vedat

Alıntı yapılan: car wolf - 20 Temmuz 2009, 21:03:39
satışta aldılar ama daha sonradan aracı almaya gitmemişler...
Artırmadan sonra 1 hafta arabayı gümrükte bırakma imkanı var. Hemen artırmadan sonra ufak bir kapora bırakıyorsun 300 - 500 Lira arası. Arabayı bu 1 hafta icinde bekletecegin günler icinde park parasınla son faturada ödüyorsun. Arabayı mesela açık artırmada 4000.- Liraya alırsan, toplam vergilerle ve gümrükte kaç ay kaldıysa, genellikle arabalar ortalama 6 ay civarında kalıyorlar, park parasınıda koyarsan ve motor hacmine göre, sonunda 8000.- Liraya kadar ve hatta dahada gecebilir. Eger ihaleyi kazanıpta tüm parayı ödemezsen, Devlet aldıgı ziyandan dolayı mahkeme kararıyla paranın bir bölümünü senden alacaktır ve artık devletin bütün artırmalarına/ihalerine sana giriş yasagı verecek. Arabayı aldıktan sonra Teknik mühendislerinde arabayı görüpde onaylaması lazım, modifiyeli arabalara burada sıcak bakılmadıgını herhalde burada yazmama gerek yok.

car wolf

Alıntı yapılan: cabrio63 - 21 Temmuz 2009, 01:26:46
zaten yanlış görmüosam cabrionun üstüne muz tipi silecek var.bu da demek oluyoki yakın zamanda kullanılıodu bu araç
araç gümrüğe 15.04.2009 da girmiş .  9,130 TL ye almışlar aracı ama çekmemişler işte demekki kaçak satışı ile karıştırdı çünkü kaçak satışı içine koymuşlar
My Cars Audi & Vw Germany Style

mördak

demekkı senle fena kapıscaz ıhalede bızde göz koyduk:)

car wolf

Alıntı yapılan: mördak - 27 Temmuz 2009, 16:30:04
demekkı senle fena kapıscaz ıhalede bızde göz koyduk:)
tamam görüşürüz satışta ;D ;)  ben o aracı 1.5 yıldır bekliyorum satışa çıksın  :sevgi: diye kısmet kim alırsa hayrını görsün bugün gene baktım araca teslim kağıdında araç çalışmıyor çekiçi ile geldi diyor bu kafamı çok karıştırdı  :-\ ??? araç 10 yıldır yatmış camı bile açılmıyor bakalım ne çıkıcak birde geri vitese geçmedi . Bukadar söylüyorum ama siz araca baktınızmı canlı canlı ?

car wolf

bu arada cabrio da çalışmıyormuş çekici ile gelmiş gümrüğe onunda kağıdında öyle yazıyor bilginize

mördak

onlar teferruat önemlı dıgıl hıcbırı benım ıcın aracın motoru donmuyo senınde haberın olsun kısmet :)

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: car wolf - 27 Temmuz 2009, 19:33:22
bu arada cabrio da çalışmıyormuş çekici ile gelmiş gümrüğe onunda kağıdında öyle yazıyor bilginize

abi zaten gümrüğe çalışan arabalarda çekerek gelir çalışarak asla gelmez !!! :tamamdir :tamamdir :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

mördak

Alıntı yapılan: VW SPEED - 27 Temmuz 2009, 21:02:03
abi zaten gümrüğe çalışan arabalarda çekerek gelir çalışarak asla gelmez !!! :tamamdir :tamamdir :tamamdir

sacmaladın gumrukle alakan yok sanırım :)

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: mördak - 27 Temmuz 2009, 21:10:22
sacmaladın gumrukle alakan yok sanırım :)
nie abi gümrüğe bütün arabalar çekerek gelir
Kılıçoğlu Garage.

car wolf

normalde çalışarak geliyor gerçi çalışarak gelenlerinde ne kadar mekanik arızası olup olmadığı meçhul  eğer bir arızası vs. birşeyi varsa çekici ile geliyor , en güzeli tatlı hasalı almak mekanikte sorun olmuyor

gti34

gümrükteki araçlar için şansınız açık olsun  :tamamdir

ucuza mal ediliyo ama ne çıkacağıda meçhul anladığım kadarı ile :-\

METiN

Arkadaslar 9 bin liralardan bahsediyorsunuz ama 9000 liralara tr.de hicmi derli toplu araba yok ?? bence iyice arastırım öyle girin, malum bu zamanda para kolay kazanılmıyor...

Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah gönlünüze göre versin ama ince eleyip sık dokumadan harkete gecmemenizi öneririm bi abiniz olarak....
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

yavuzz

Alıntı yapılan: METiN - 28 Temmuz 2009, 01:38:39
Arkadaslar 9 bin liralardan bahsediyorsunuz ama 9000 liralara tr.de hicmi derli toplu araba yok ?? bence iyice arastırım öyle girin, malum bu zamanda para kolay kazanılmıyor...

Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah gönlünüze göre versin ama ince eleyip sık dokumadan harkete gecmemenizi öneririm bi abiniz olarak....

kardeş yurtdışından gelen araçlara orda yaşayanlar gözü gibi bakıyor.9000 tl ye tr den alacağıma 12.000 tl ye gümrükten alırım..bizim burdaki şoförler araçların kıymetini bilmiyorlar.
sonuçta bu arabalarla ilgilenenler,tahmin ediyorum zevk için uğraşıyor,ve üçe-beşe bakmıyorlar
bana katılan varmı bilmiyorum  ;)