izmirdeki vw orjinal yedek parcacilar?

Başlatan scaliskan, 07 Temmuz 2009, 10:22:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

scaliskan

merhaba arkadaslar,
izmirli arkadaslardan ricam bildikleri orjinal  vw yedek parca saticilarini  ve yerlerini yazarlarsa
izmir cevre il ve ilcelerdeki arkadaslara cok faydasi olacak.
cunku izmir disindaki servislere gittigimizde onlar parcalari izmirden alip uzerine bi de kendisi fiyatini koyuyor tabi bu da bize pahaliya geliyor.

strong

en hesaplısı nuri küçük her zaman oradan alıyorum ve sorun yok.

erdem2179

Mk3 gti

eggelli

aydın alpay derim ilgi alaka çok iyi parçada sorun yok her yeri araştırıp bence en son onada bir danışın  :tamamdir

Mete35MkII

Mehmet küçük Basmane
Japon oto 3.sanayii
,...,,,

cesimoglu

lostys

basmane de nerde bu nuri küçük? gidicem 1-2 güne sanırım izmire, eksiklerimi gideririm diye düsünuyorum? en azından mk1 parcası var mıdır bu kişide?

Mete35MkII

ilker mehmet kucuk e git basmanede    ;)   nuri kucugun 2 blok yanında kalıyor nuri kucuk biraz daha pahalıdır
hem golf parcası da bulursun adamın hala Mk2 dizel golf u var ona biniyor ben bişi lazım oldumu ılk mehmet kucukten alırım
,...,,,

redbarons

arkadaşlar nuri küçükün adresi 3. sanayi sitesindeymiş sanırım tam yerini bilen varmı

maverick

yetkili servis
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

polo38

Nuri küçük (şubesi), bornova adliyesi kavşağının hemen yanında kalıyor.Manisadan gelip o kavşaktan  U dönüşü yaptığınızda hemen sağda kalıyor. Bu arada Nuri Küçük ,Mehmet Küçük ün fiyatları yetkili servisten farklı değil.Taksit de yapmıyorlar.Ama tabi eski araçların parçalarını bulunduruyorlardır o ayrı. İkisi de basmanede.Fuarın önünden doğuya doğru biraz ilerlerin sağda görürsünüz.    Erse ve alpay servisleri nasıldır?

redbarons

Alıntı yapılan: polo38 - 17 Şubat 2010, 23:55:49
Nuri küçük (şubesi), bornova adliyesi kavşağının hemen yanında kalıyor.Manisadan gelip o kavşaktan  U dönüşü yaptığınızda hemen sağda kalıyor. Bu arada Nuri Küçük ,Mehmet Küçük ün fiyatları yetkili servisten farklı değil.Taksit de yapmıyorlar.Ama tabi eski araçların parçalarını bulunduruyorlardır o ayrı. İkisi de basmanede.Fuarın önünden doğuya doğru biraz ilerlerin sağda görürsünüz.    Erse ve alpay servisleri nasıldır?
teşekkürler. yetkili servislerin elinde aradığım kilit yokmuş orda bulmuştum o yüzden lazımdı. ama ustam kapının kilidini kırmadan çıkarmayı başardı ve tamir etti. sorun kalmadı. nuri küçüke telefon ettiğimde artık bornova 3 sanayide olduklarını basmane olmadığını söylediler. tamamen bornovaya taşınmış olabilirler.

mzfozt

ankara asfaltından basmaneye girince ilk ışıklara girmeden önce sağa doğru sokak arasına yol sapar sağ kolunuz üzerinde. Alman oto diye bir yer. Çıkma orjinal parçalarını bulabilirsiniz

MeTHea35

alman oto basmane nuri küçük un karsı sokagında cıkma sıfır parca bulunur