KATALİZÖR

Başlatan enderrimm, 03 Temmuz 2009, 21:11:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderrimm

arkadaşlar bir aracta katalizörün içinin boşaltılıp boşaltılmadıgını nasıl anlarız,bunun bir yolu yöntemi varmıdır bilginiz varmı___??
KURT SUSTU SUSALI,MEMLEKETİ ÇAKAL BASTI..!!

erdem2179

içini niye boşaltsınlar ki kökten söker atarlar.
Mk3 gti

vw6n

Alıntı yapılan: erdem2179 - 03 Temmuz 2009, 21:37:32
içini niye boşaltsınlar ki kökten söker atarlar.
Aynen.
Söküldüysede fazla ses yapar.

enderrimm

icini neden boşaltsınlar___??? boşaltacagına söküp atarlar....doğru diyosunuz arkadaşlar,haklısınız mantıken dogru ama bir katalizörün 800 lira olduğunu varsayarsak ve muhattabınız bir galericiyse eğer katalizörün ici boşaltılır bence.. :D :D
KURT SUSTU SUSALI,MEMLEKETİ ÇAKAL BASTI..!!

06onur

boşaltılıp boş egsoz haline getririlip tekrar takıyorlar. Egzoscu rahatlıkla anlıyor. Fazla ses yapıyor vs . Mantıklı olan paran varsa yenisi yoksa katalizörü söküp normal susturucu taktırmak ve oradaki müşiri iptal etmek
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

judas

benimki tuning icin bosalttim,normalde belcikada yasak ama guzel ses veriyor:) ari sesi gibi ses gelir egzozdan,sagir bir ses.

oguz oktay

Alıntı yapılan: judas - 04 Ağustos 2009, 20:03:32
benimki tuning icin bosalttim,normalde belcikada yasak ama guzel ses veriyor:) ari sesi gibi ses gelir egzozdan,sagir bir ses.
tuning için nasıl bosaltılıo ????

polo35

arkadaşım içi boşaltmak diye birşey olacağını sanmıyorum.çıkartıp yerine hemen hemen aynı görevi gören susturucu takıyorlar.1000 liraysa 80 e hallediyorsun.anlaşılabilirmi bilmiyorum ama yetkili serviste tahminim anlarlar

erdem2179

sen hiç 800 tl verip taktıran duydun mu mümkün değil
Mk3 gti

judas

Alıntı yapılan: oguz oktay - 04 Ağustos 2009, 20:12:01
tuning için nasıl bosaltılıo ????
katalisor bir ucundaki vidalari sokup ve diger ucunu kesip cikartabiliyoruz...icene uzun bir demir ve saglam bir cekicle vurarak icinden komure benzeyen seyi cikartabilirsin...ses degisiyor biraz daha sportif bir ses oluyor...ama kanunen yasak:)

oguz oktay

kachp kazandırıo arabaya

judas

Alıntı yapılan: oguz oktay - 06 Ağustos 2009, 23:01:49
kachp kazandırıo arabaya
fazla bir sey kazandirmiyor belki 3 5 beygir,oda arabanin hava cikisi rahatliyor diye...genelde ses tuning i olarak kullaniyor,ama kaldigim yerde(bruksel) yasak cunku co² artiyor,hava kirliligi yapiyor.

dangerfield

Turkiyede de yasak. 5 değilde 3 beygir en fazla verip verebileceği beygirdir standart donanımlardaki bir poloya.