×

Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Navigasyon
 

Navigasyon

Başlatan acarkan, 03 Haziran 2009, 16:05:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

acarkan

navigasyon alacağım ne önerirsiniz
fazla pahalı olmasın 300-400 tl arası teşekkürler

fosilci

süper bir fikir ama o fiyatlara varmı navigasyon hemde türkçe sesli olanı ?

alpergndz

arkadaş hepsiburada.com dan NEXT marka aldı 395 sanırım yanında hediyeler falan var.Türkçe menülü sanal klavye var güzel bişi  adresi yazıyorsun noktaya götürüyor yozgattan ankaraya gitti çok memnun.cama bi aparatla monteledi.2013 kadar ücretsiz güncelleme var.

ürün aşağıda

http://www.hepsiburada.com/next-ye-g-708-4.3-lcd-fotonav-2013-yilina-kadar-ucretsiz-harita-guncelleme-16gb-sdhc-destegi-igo8.3-fm-verici-multimedya-/productDetails.aspx?categoryid=257643&productid=otnexyeg708

gto

ben telefonumla beraber gelen navturk un yazılımını kullanıyorum.  bir şikayetim olmadı şu ana kadar. garmin mio bunlar yıllardır yurtdışında güvenle kullanılan markalar.

SPoRTeXHauST

Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

cybertronics

Navking Media MArket 200 tl arkadaşlar içinde route66 yazılımı var en çok kaynak route 66 dedir. Bu konu ile uzunca bir süre ilgilenip distributorluğunu yaptım. Şiddetle tavsiye ederim. Cihaz da aynı zaanda mp3 çalma foto video gibi özellikler var kasetli teyp varsa aracınızda birde kaset adamptoru (10-15 tl) tüm ihtiyaçlarınızı karşılar.

Model navking 300
Daha iyisi yine bir VAG'dır

SPoRTeXHauST

MediaMarkt satıyosa almayın derim ben.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

cybertronics

Satandan ziyade üreten önemli değilmi ?
Daha iyisi yine bir VAG'dır

devran

Alıntı yapılan: cybertronics - 06 Temmuz 2009, 00:25:09
Satandan ziyade üreten önemli değilmi ?
evet aynen ne alaka abi ,

burak_37


SPoRTeXHauST

Kişisel bişey sanırım. MediaMarkt a güvenmiyorum. Sebebi, aldıkları her üründe sıkıntı yaşayan yakın tanıdıklarım yada müşteri hizmetlerinin önündeki uzun kuyruklar olabilir.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.