Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
GoLf IV Ledli Stop Lambası Seçenekleri??

GoLf IV Ledli Stop Lambası Seçenekleri??

Başlatan white quattro, 29 Haziran 2009, 00:41:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

white quattro

Seçiminiz hangisi olurdu???

Seçenek 1

Marka : LH

Seçenek 2

Marka : DEPO

Seçenek 3

quattro

avok

üçüncü seçenek çok şekilmiş.  İlk kez görüom.

devran

aynen 3.uyu ılk kez goruyorum ve takarsan cok ılgı cekersın

TuningLINE

Tabi zevk meselesi ama bana kalsa 1.8 stobu veya yine Hella' nın magic colour serisi stobunu tercih ederdim.
Bu üçünden 2 numara olabilir.
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

yellow_driver

3 numarayı bende ilk defa görüyorum, çok cafcaflı isteyene güzel seçenek. sade isteyenlere en güzeli 2 numara ;)

revelation

ben de Hella magic colour var. çok memnunum ama ikinci seçenek olarak "seçenek 3" pek fena gözükmüyor. tabi yine zevk meselesi.

erdm805

bence orjinalide güzel bunlar biraz fazla abartı gibi

Halil Kara

2. seçenek güzel ama nedense şu 3d stoplara bir türlü alışamadım. Orjinali daha güzel geliyor bana yada imkanınız varsa R32 stopları gibi yan  sanayi stop bulabilirseniz bence daha güzel olur...
Fakat sen sırayı yanlış ilerliyorsun  :) Stoplardan önce bence jant işini çözmen lazım  :)

white quattro

Alıntı yapılan: Halil Kara - 30 Haziran 2009, 12:18:33
2. seçenek güzel ama nedense şu 3d stoplara bir türlü alışamadım. Orjinali daha güzel geliyor bana yada imkanınız varsa R32 stopları gibi yan  sanayi stop bulabilirseniz bence daha güzel olur...
Fakat sen sırayı yanlış ilerliyorsun  :) Stoplardan önce bence jant işini çözmen lazım  :)

:tamamdir  :tamamdir  :tamamdir
quattro